Udskyd salget af Toftehøjskolegrunden

24D0EDB6-F494-4AFC-9DE3-C348A07F5082.jpegUdsæt salget af Toftehøjskolegrunden i Ølstykke, så vi sikrer vores foreninger og detailhandlen ordentlige vilkår.

Ved at skrive under på denne underskriftsindsamling støtter du ønsket om at udskyde salget af Toftehøjskolegrunden, således at:

-idrætten og de frivillige foreninger har egnede lokaler før at skolen sælges.

-at befolkningsprognoserne er under kontrol

-at der er lavet en samlet plan for detailhandel og byliv i Ølstykke Stationsby 

Det afgående byråd vil haste beslutningen om salget af Toftehøjskolegrunden igennem på det sidste byrådsmøde den 22. december 2021

Det er normalt kutyme, at det afgående byråd ikke tager væsentlige beslutning når det nye byråd har konstitueret sig. Denne tradition har det siddende byråd i sinde at bryde på deres sidste byrådsmøde den 22. december 2021. 

SF, Lokallisten Ny Egedal, Radikale Venstre og Helle Nielsen (løsgænger) har tidligere støttet en time out på salget.

Socialdemokratiet har under valgkampen gået til valg på mindre og nære skoler og støtte til de frivillige foreninger, mens de Konservative Folkeparti vil arbejde for bedre vilkår for idrætten og de frivillige foreninger. Lad begge partier vise, at de mener det. 

Alle partier i konstitueringen har sagt at de vil borgerinddragelsen og lytte til borgerne! Lad dem vise, at de mener det.

 

Lad os vise byrådet at Ølstykke og Egedal står sammen!

 

Med venlig hilsen

Et Samlet Egedal

Et Samlet Ølstykke er et stærkt Ølstykke

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Johan Hahn tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...