Udlandsdanskeres ret til ferie i Danmark med familie

En dansk statsborger med bopæl udenfor Danmark, Norge, Island og Tyskland må på nuværende tidspunkt ikke tage sin udenlandske partner/ægtefælle med på ferie i Danmark. Men en vilkårlig tysk familie fra Bayern må gerne tage på ferie i Danmark.

Der er fuld respekt for at den danske regering må trække nogle grænser for hvem der i sommeren 2020 må indrejse i Danmark. Men at ekskludere danske statsborgere med en undenlandsk partner/ægtefælle i at holde ferie i sit hjemland (evt med børn som man ønsker skal bibeholde en tæt tilknytning til Danmark, familie, det danske sprog og den danske kultur) er en diskriminering og bør straks ændres. 

Naturligvis skal ægtefællen under normale omstændigheder have tilladelse til indrejse i Danmark. Denne underskriftsinsamling har ikke til hensigt at tillade indrejse som normalt ikke ville være lovligt.

Underskriverne af denne underskriftindsamling opfordrer den danske regering til at åbne op for at danske statsborgere frit kan indrejse med udenlandsk partner/ægtefælle og børn, med det formål at holde ferie i Danmark i sommeren 2020. Dette vil styrke den danske økonomi og sikre et fortsat stærkt tilhørsforhold for udlandsdanskere og deres familier til vort hjemland Danmark.

Underskriverne af denne underskriftsindsamling forstår også at der kan lukkes for indrejse af udlandsdanskere fra lande med et specifikt højt smittetryk og derfor udgør en større risiko en f.eks. indrejse fra Bayern. Underskriverne stoler på at de danske sundhedsmyndigheder vil træffe de rigtige beslutninger i den henseende og accepterer at der kan indføres pligt på at skulle foretage en Covid-19 test før eller efter indrejse baseret på myndighedernes beslutning.

Underskrivere at denne underskriftindsamling kan være udlandsdansker, men også dansker med bopæl i Danmark, som er enig i underskriftsindsamlingens formål, nemlig at sikre at udlandsdanskere må afholde ferie i deres hjemland i sommeren 2020 med en udenlandsk partner/ægtefælle og børn.

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Finn Hansen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...