Sundeved 4, som misbrugscenter Nej Tak!

Vi er blevet opmærksomme på at den røde gård, beliggende på Sundeved 4, er blevet solgt og skal bruges til misbrugscenter for stofmisbrugere og alkoholikere. Personkredsen hertil kan være personer som er afhængige af et eller flere rusmidler i en sådan en grad, at det medfører skader eller problemer for vedkommende selv og nærtstående samt samfundet.  

Dette kan være et tilbud om behandling af personer, hvis misbrug har et sådant omfang, at borgeren ikke kan klare sin dagligdag på grund af misbruget.  

Der er i skrivende stund allerede påbegyndt renovering af gården til formålet. Der foreligger dog på nuværende tidspunkt ikke en godkendelse fra Socialtilsyn nord.  

Vi er dybt rystede og bekymrede over at man vil placere et misbrugscenter lige midt i vores lille by. Det kan have vidt strækkende konsekvenser for os alle, i form af faldende huspriser og i værste tilfælde usælgelige ejendomme og en by der uddør.  

Fakta er, at et misbrugscenter vil skræmme mange nye børnefamilier væk fra at bosætte sig og købe byggegrund eller hus i Øster Brønderslev, hvilket vil stoppe udviklingen i vores by! Vi er afhængige af at nye borgere finder byen attraktiv og tryg, så de vil flytte hertil og være med til at fortsætte den positive udvikling som vores by er i.  

Det har vi brug for, for at kunne bevare vores velfungerende skole, idrætsforening, børnehave, dagplejere, ungdomsklub, købmand og erhvervsliv. Ellers kan vi på ganske kort tid tværtimod se ind i en fremtid, hvor byen ikke udvikles, men afvikles!  

Vi frygter derudover også at dette misbrugscenter vil gøre hele området herude utrygt for byens borgere.  Her i byen færdes børn, unge mennesker og ældre trygt både dag, aften og nat, som det er nu, men ved at placere en gruppe af stofmisbrugere her, frygter vi at konsekvenserne af dette, blandt andet vil være flere indbrud og en mulig tiltrækning af pushere som vil husere rundt i området tæt på vores børn og unge.  

Dette center vil have vidtrækkende konsekvenser og det vedrøre os alle. Vi vil ikke acceptere at en enkelt persons forretning skal ødelægge det for en hel by.  

Vi går ind for at disse mennesker skal have mulighed for et bedre liv, men at placere dem midt i et villakvarter i en lille by, er helt forkert, både i forhold til misbrugerne og beboerne i byen.  

Hvis du deler den samme store bekymring for dette projekt og ikke ønsker at et misbrugscenter bliver etableret midt i Øster Brønderslev, så tilkendegiv din bekymring med din underskrivt herunder.

Din underskrift er anonym og vil ikke kunne ses af andre. Husk at fravælge offentlighed

Hvis du kender endnu en bekymret person der ikke er digital, er det fortsat muligt at skrive under ved købmanden.

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Sundeved Nej tak vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke dit telefonnummer offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...