Støt Nørregade Slagterforretning

Slagteren har eksisteret siden 1937, og er den ældste butik i Hundested. Dette er alt sammen snart slut, da vi har fået klager over lugtgener fra vores rygeovn. Dette gør at vi ikke kan producere vores egne røgvarer mere.

Vi har haft rygeovnen siden 1975 uden klager, men dette slutter nu. Vi har forsøgt at imødekomme klagerne ved at bruge over 20.000 kr på røgvender til skorstenen og bruger kun ovnen i bestemte tidsintervaller der er aftalt med kommunen og som vi dokumenterer i logbog.

Da vores hjemmerøget varer er en stor del af vores sortiment og dermed et stor grundlag for vores eksistens, kan slagteren ikke overleve uden at bruge rygeovnen.

Sagen er hos kommunen nu og vi er mundligt informeret om, at vi får påbud om at bruge vores rygeovn, derfor vil slagteren ikke overleve julen over.

Hvis du ønsker at slagteren skal blive ved med at eksistere og producere hjemmelavet røgvare, håber vi du vil skrive under her.

Vi håber at ved at få jeres hjælp, at vi kan få lov at drive vores slagterbutik og levegrundlag videre.

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Michael Rasmussen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...