Støt et frit skolevalg i Glostrup

Igen i år er mange børnefamilier kommet i klemme efter indskrivning til Glostrup Skole. Idet prognoser og forældreønsker ikke stemmer overens, betyder det, at 24 familier ikke får deres ønske om afdeling Nordvangskolen og 13 familier ikke får deres ønske om afdeling Søndervangskolen opfyldt.

Dette har medført, at rigtig mange børn får en lang og usikker skolevej til afdeling Vestervangskolen. Og samtidig tages væk fra deres nærmiljø og legekammerater.

I Glostrup er der ikke frit skolevalg, da der kun er én skole med 5 afdelinger. Det kræver, at indskrivningen skal være gennemsigtigt, forudsigelig og have fokus på en kort og sikker skolevej. Det skaber tryghed og lokal forankring at gå i skole, der hvor man bor.

INGEN børn skal sættes bagerst i fordelingskøen, fordi deres forældre har ønsket en eftersøgt afdeling. Vi har brug for din underskrift for at blive hørt. Det er vores børn og Glostrups fremtid det handler om.


Forældrene i Glostrup    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Forældrene i Glostrup tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...