Støt et frit skolevalg i Glostrup

Igen i år er mange børnefamilier kommet i klemme efter indskrivning til Glostrup Skole. Idet prognoser og forældreønsker ikke stemmer overens, betyder det, at 24 familier ikke får deres ønske om afdeling Nordvangskolen og 13 familier ikke får deres ønske om afdeling Søndervangskolen opfyldt.

Dette har medført, at rigtig mange børn får en lang og usikker skolevej til afdeling Vestervangskolen. Og samtidig tages væk fra deres nærmiljø og legekammerater.

I Glostrup er der ikke frit skolevalg, da der kun er én skole med 5 afdelinger. Det kræver, at indskrivningen skal være gennemsigtigt, forudsigelig og have fokus på en kort og sikker skolevej. Det skaber tryghed og lokal forankring at gå i skole, der hvor man bor.

INGEN børn skal sættes bagerst i fordelingskøen, fordi deres forældre har ønsket en eftersøgt afdeling. Vi har brug for din underskrift for at blive hørt. Det er vores børn og Glostrups fremtid det handler om.


Forældrene i Glostrup    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Forældrene i Glostrup tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...