Støt bevarelse af værkstederne på Raadvad Gl. Knivfabrik

STØT Bevarelse af værkstederne på Raadvad Gl. Knivfabrik

Raadvad_vinter._Foto_Torben_Åndahl_1.jpg

Miljø og Fødeministeriet har sat Raadvad til salg.

Raadvad er et historisk sted og er en del af industriens vugge. Mange elsker denne historiske oase midt i skoven med de smukke gamle huse og fabriksbygningen,  det er et aktivt levende miljø.

Raadvad fabrikken består af selvstændinge håndværkere, kunstnere og kunsthåndværkere med fokus på unikt håndværk og restaurering. Flere værksteder har været her i 20-30 år og har bygget deres virkomhed op her. De forskellige håndværksfag  bunder i gode traditioner, det er helt unikt, at man her kan møde håndens arbejde samlet på et sted.

Stenhuggeri, smedje, møbelsnedkeri, bronzestøberi, Stuccolustro, malere,billedhuggere, keramiker, væver, stoftrykker, designere, fotografer og Center for Bygningsbevaring.

Foruden at drive vores virksomheder her,  har vi to gange om året åbne værksteder, så publikum kan se og  fornemme de forskellige håndværk og det er bestemt et tilløbsstykke.

Vi ved derfor at der er stor interesse for vores tilstedeværelse netop her på Den Gl. Knivfabrik og håber at vi fortsat kan eksistere her under rimelige forhold. 

Vi håber du vil støtte med din underskrift til værkstederne forbliven på Raadvad Gl. Knivfabrik.


Stine Ring Hansen Raadvads Værksteder    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Stine Ring Hansen Raadvads Værksteder tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )