Stop udflytning af Ørestads børn!

SKRIV UNDER NU – SIKR DIG EN FORTSAT TRYG HVERDAG FOR DIT BARN OG SPAR EN TIME OM DAGEN – DEL, DEL, DEL

Ingen elever bør flyttes væk fra deres skole, venner, søskende og nabolag, for at spare penge!

Københavns Kommune foreslår at flytte et udsnit af vores børn til barakker ved Amager fælled Skole i 3 år. Det er 4 km væk fra nuværende skole, bolig, venner, søskende og nærområde. Det er 4 km væk, langt fra offentlig transport, en times ekstra hente-afleverings-tid om dagen!

Skolebestyrelsen har fremlagt flere alternative løsningsforslag for Københavns Kommune for at bevare eleverne hér i Ørestad, i deres kendte omgivelser, men Københavns Kommune nægter for at spare penge.

Lad os råbe Københavns Kommune op ved at samle underskrifter og protestere, i håb om at de ændrer deres nuværende plan og bliver medhør over for skolen og forældre, der møder modstand på modstand.

Med venlig hilsen

de håbefulde forældre

 

https://www.facebook.com/groups/403245807219562/?ref=share

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Lina Al-Kerdi tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...