STOP råstofplanen for Lystrup-Lindholm området

RegionHovedstaden ønsker at anvende det skraverede område ved Lystrup-Lindholm på billedet nedenfor til råstofindvinding (grus) og vil i den forbindelse reservere området til dette. 
 
Hvis området bliver godkendt, vil det kunne bruges til råstofindvinding og blive omdannet til en grusggrav. Vi ønsker at forhindre dette i at ske. 
 
Dette vil have store konsekvenser for området og påvirke det negativt. Potentielt vil der være tale om disse følgevirkninger:
  • Støj og støv fra maskiner der graver og transporterer grus. 
  • Tung trafik der vil belaste Lindholmvej, og veje i Lystrup samt Uvelse.
  • Forurening af grundvandet
  • Opbrydning af naturområdet.
  • Tab af ejendomsværdi for ejendomme i området.
  • Påvirkning af naturen. 
  • Ekstra belastning af lyskrydset ved Hørup Skovvej. 
  • Den ekstra tunge trafik vil gøre det mindre attraktivt for cyklister, ridning og andre fritidsaktiviteter at benytte området.
Området var ikke med i den originale plan for grusindvindelse, og i 11.time er området tilføjet planen, selvom der er ikke lavet undersøgelse af natur påvirkning, grundvand, infrastruktur, i hvad der ellers har været en grøn bevaringsværdig zone.
 
Læs mere om planen her:
 
Og deltag gerne i debatten på Facebook gruppen:
 
Hjælp os med at bevare vores område og forhindre de uundgåelige konsekvenser det vil have for dette.kort_med_raastof_reservation.JPG
 
Opdatering 06. november 2023:
Region Hovedstaden er nu igang med revision af råstofplanen 2024, der også kan påvirke området omkring Lystrup-Lindholm.
Der kan læses mere om den nye plan her:

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Christian Bermann vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...