STOP lukningen af skandalesagen om salget af Dong - skriv under

STOP lukningen af skandalesagen om salget af Dong - skriv under her!

Statsrevisorerne holdt onsdag d. 14.9., møde om en uhyre vigtig sag: Statens vagthunde skulle på mødet beslutte, om sagen om salget af Dong-aktier til investeringsbanken Goldman Sachs (i oktober 2013) skulle lukkes endeligt - og for altid.
Efter salget af Dong - for en uhørt og uforståelig lav pris (forestået af daværende finansminister Bjarne Corydon) - voksede energiselskabet pludselig eksplosivt i værdi - således, at Goldman Sachs tjente milliarder på deres investering, da Dong gik på børsen i maj i år.
Et hemmeligt vindprojekt af kolossal værdi - 50 mia. - blev holdt ude af salgsprocessen.
Af uransagelige årsager undlod staten og Finansministeriet at oplyse offentligheden om tilstedeværelsen af det guldæg, som den amerikanske investeringsbank til gengæld kendte eksistensen af!
Af helt uforklarlige grunde indgik den lukrative milliardplan aldrig i forhandlingerne, og Sachs fik derfor i sidste ende Dong-aktierne til en forbløffende fordelagtig pris.
Det er på tide, at vi siger fra! Hele denne skandaleombruste sag er så langt fra slut - uanset om politikerne og deres embedsmænd helst vil foretrække det. Vær med til at bringe de skjulte detaljer frem i lyset - nu! Lad ikke statsrevisorerne standse en uvildig undersøgelse af hele salgsforløbet.

https://foljeton.dk/19798/staten-oversaa-50-mia-i-dong-salg

https://foljeton.dk/19939/nyrup-undersoeg-dong-salg

https://foljeton.dk/19869/dunkle-punkter-i-dong

https://foljeton.dk/19932/her-er-de-laekkede-papirerL