STOP lukning af Louis P klubber

Kære Forældre, Børn, Gamle medlemmer, Venner, og bekendte af Louis P klubber 


Vi står i den situation at Frederiksberg Kommune truer med at lukke Louis P klubber og flytte vores børn til en ny kæmpeinstitution uden for skoledistriktet. Yderligere planlægger kommunen at hæve forældrebetalingen med 40 pct. og begrænse mulighederne for ture og aften- og weekendarrangerementer.

En lukning af Louis P klubberne vil betyde en stor forringelse af vores børns muligheder for at gå i en klub med et nært og trygt fællesskab, med et personale som kender vores børn.

Vi finder det særdeles bekymrende at mange års erfaring og pædagogisk viden og ressourcer forsvinder

Vi frygter at langt flere børn og unge vil fravælge klubtilbuddet hvis vores klub lukker og dermed i højere grad vil være overladt til dem selv efter skole.

Vi er mange der elsker Louis P. for deres personlige udvikling af vores børn. For stedets enestående atmosfære, for gode minder fra klubbens ture, de mennesker der arbejder der, og deres fantastiske åbne sind og personligheder.

Vi vil simpelthen ikke lade en lukning ske! Derfor beder vi indtrængende om JERES hjælp!

Vi samler underskrifter ind for en bevarelse af Louis P, så forældre og børn kan stadig kan nyde godt af det dejlige sted vi alle kender, og personalet kan fortsætte med at skabe nye gode oplevelser for mange.

Tusind tak for jeres støtte

Forældrebestyrelsen i Louis P klubber


Forældrebestyrelsen i Louis P klubber    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Forældrebestyrelsen i Louis P klubber tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...