Stop lukning af cand.hund

Kære alle hundeejere,

Vores naboer klager over vores lille luksushundepension, som vi har haft i 12 år.

De vil have den lukket, da de mener, at det giver for meget trafik på vores vej, og det larmer for meget ifm. afhentning og aflevering af hunde. 

Naboen flyttede ind for tre år siden, og spurgte i den forbindelse ind til evt. larm, hvor vi fortalte ham, at vi har en hundepension, og at der derved kan forekomme gøen. 

Naboens hus har status som sommerhus, hvilket betyder, at han ikke betaler skat i kommunen eller har ret til at bo i huset hele året rundt. Han bor der dog mere end de tilladte dage.

Vi har i de 12 år, vi har haft hundepension, aldrig haft problemer med andre naboer, men da der er en lov om, at der skal være 200 m til nærmeste nabo, når man har hundepension, vil naboen have cand.hund lukket. 

Dette ønsker vi selvfølgelig ikke, da det vil være et stort tab for både os selv, hundeejerne og ikke mindst hundene. Vi ønsker derfor, at kommunen giver os dispensation til afstandskravet, så vi fortsat kan have hundepension med respekt for vores omgivelser og naboer, som vi altid har haft det. 

Hjælp os med at råbe politikkerne op ved at underskrive her! - så vi fortsat kan passe hunde, der ikke er i bure eller løbegårde, men som kan løbe frit omkring, være sociale og lege hele dagen. Vi tænker på dyrevelfærd; hvordan vi optimalt kan passe vores egne og andres hunde i forhold til dyreetisk råd. Vi tænker desuden på naturen og miljøet.

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Tinna Damsgaard vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...