Stop byggeplaner omkring Sømosen


Image18.jpgSKRIV UNDER PÅ: at naturområderne omkring Sømosen skal bevares og ikke bebygges. Beskyt den vilde natur, de åbne vidder og biodiversiteten. Naturen skal fremtidssikres i en hovedstadsregion i rivende byudvikling.

MÅLET ER: at Sømosen og det omkringliggende område kan vedblive at være levested for en lang række dyr og at være et åndehul for os mennesker.

DETTE ER IKKE: modstand mod byggeri af studieboliger i lokalområdet. Opførsel af studieboliger bør dog ikke være på bekostning af naturen. Fremtidens generationer har ikke kun behov for boliger men også natur.

HVAD ER PLANERNE: Byggeplaner berører et MEGET STORT areal ved Sømosen og kræver en ændring af lokalplanen samt dispensation for søbeskyttelseslinjen. UDOVER planlagt campus og studieboliger er der også indeholdt planer i dette byggeprojekt om MANGE familieboliger med tilhørende p-pladser samt cafe, dagligvarebutik og idrætsfaciliteter. Man ønsker mere LIV ved mosen. Vi mener planerne har store omkostninger for det nuværende dyre og planteLIV i og omkring Sømosen!

Tak for din støtte til naturen.
Bevar Sømosens Venner

Find os her: www.facebook.com/bevar.somosen og www.facebook.com/groups/somosen

Yderligere information om planerne for DTU Campus byggeriet mm.:

https://ballerup.dk/sites/default/files/borgermoede_-_dtu_campus.pdf

Hvis du har problemer med at underskrive på din telefon, anbefaler vi, at du benytter underskriftsformularen på denne webside i stedet: https://www.wechange.dk/indsamling/stop-byggeplaner-omkring-smosen-445/

OBS: underskriften er ikke registreret før du har markeret, at du ikke er en robot, igen trykker underskriv og efterfølgende ser et grønt felt øverst oppe med teksten: Din underskrift er blevet tilføjet til underskriftslisten. 

Underskriv denne indsamling


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook