STOP - Forslag til lokalplan 340.04 for boliger på Smidstrup Strandvej 79-83

 

Jeg er enig i at lokalplansforslaget bør stoppes.

Dette som følge af et eller flere af nedenstående argumenter: 

1) Lokalplanforslaget tillader alt for høj bebyggelsesprocent. I den gældende lokalplan tillades en maksimal bebyggelsesprocent på 25 for boliger. Hold fast i den, beliggenheden er slet ikke egnet til en højere udnyttelse (ringe sikkerhed i trafikale forhold, begrænset service/byfunktioner, nabo til Smidstrup Vandværk, tekniske udfordringer ved afledning af nedbør fra grunden, der er ingen redegørelse for eller bindende krav i lokalplanforslaget til sikring af grundvandet , m.m.)

2) Planen indeholder ingen redegørelse for bæredygtighed. Der savnes fuldstændig en  bæredygtig tilgang jf. den netop vedtagne kommuneplan.

3) Lokalplanforslaget er for uklart som grundlag for høring. Høringer er som udgangspunkt en fornem demokratisk proces. Men forslaget er så uklart, at det er uegnet som grundlag for en høring. Hvad skal borgerne forholde sig til? Situationsplan er alene en principskitse!. Hvorledes håndteres behandling af nedbør på grunden?, hvorledes indrettes friarealer?, hvor bygges der i to plan? Lokale borgere er ikke hørt om deres ønsker til lokalplansforslag.


4)Der er risiko for at lokalplanforslaget danner præcedens for flere lignende lokalplansforslag i andre områder i Smidstrup lokalsamfund, hvor udbygningen af rækkehuse vil ændre områdets karakter i en yderst negativ retning.

 

 Indsend kommentar
 

"Bevar Smidstrup Strand" / kontaktperson: Lars Skytte    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift "Bevar Smidstrup Strand" / kontaktperson: Lars Skytte tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )