Søskendegaranti i Middelfart Kommune

Vi ønsker at skabe en opmærksomhed omkring, at der i Middelfart kommune ikke er nogen søskendegaranti i daginstitutionerne/dagplejen. Dette gør, at mange familier ikke kan få deres børn i samme institution/dagpleje. 

Vi ønsker at politikkerne, pladsanvisningen og øvrige indstanser i Middelfart Kommune får øjnene op for dette problem. 

I kan hjælpe med at øge opmærksomheden ved at skrive under på denne underskriftsindsamling. 

 

Ønsker I at læse mere om vores konkrete sag kan den læses her: 
https://fyens.dk/artikel/for%C3%A6ldre-%C3%B8nskede-vuggestue-men-blev-henvist-til-dagpleje-det-frie-valg-skulle-helst-v%C3%A6re-der
Vi er helt konkret 3 familier, som har fået afvist at få vores små piger op i daginstitutionen Egetræet pr. 1 august, da Kommunen mener, at vi skal fylde dagplejerne først. Vi er bekendt med, at der tidligere har været flere børn i vuggestuen end der nu, men pladsanvisningen nægter at tage et søskendehensyn. Der tages ikke hensyn til, at vi alle 3 har søskende i institutionen i forvejen. Der tages ikke hensyn til, at vores piger har stået på listen siden fødsel. Der tages ikke hensyn til, at vores familieliv er dybt afhængige af, at vores børn gå i samme institution som deres ældre søskende. 
I stedet foreslår pladsanvisningen at vi bare kan rykke vores børn, når der "bliver plads". De vil hellere udsætte vores børn for skift end de vil erkende, at der faktisk er plads til vores børn i institutionen. 
Det virker mest af alt til, at vi er blevet fanget i et politisk spil, hvor økonomi og minimumsnormering (PÅ PAPIRET) spiller en større rolle end hensynet til børnenes og familiernes tarv. Vi har beviser på, at der er børn, som bliver udmeldt af vuggestuen i samme periode, som vi søger plads. Men alligevel rykker det ikke på, at pladsanvisningen tvinger os til, at tage en dagplejeplads. Vi ved at der er bemanding og fysisk plads nok til at kunne rumme vores 3 børn.

Dette handler ikke om at vuggestue er bedre end dagpleje - tværtimod. Vi har modtaget mange beskeder fra folk, som har ønsket dagpleje, men som i stedet har fået vuggestue. Dette er et KÆMPE problem - hvor er det frie valg til forældrene i Middelfart Kommune?

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Kamilla Ghattas tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...