Fjern grevinde Alexandra fra finansloven

Siden november 2004 har de danske skatteydere haft grevinde Alexandra på offentlig forsørgelse.  Prinsessen, der løb hjemmefra, får årligt udbetalt mere end 2 millioner kroner - blot fordi hun engang var gift med prins Joachim.

Hverken Amalienborg eller folketinget har nogensinde forklaret hvorfor den kongelige skilsmisse, der af hoffet blev betegnet som et "privat anliggende" blev smurt af på de danske skatteydere, da der skulle betales for den.

Ved skilsmissen overdrog prins Joachim en stor villa til Alexandra kvit og frit.Samtidig fremgår det af bemærkningerne  til "Lov om årpenge til prinsesse Alexandra" at der er aftalt børnepenge mellem parterne. Der er altså sørget for at de to prinser Nikolai og Felix  vokser op i standsmæssige omgivelser.

Grevinde Alexandra er ikke længere medlem af kongehuset. Hun  er en kvinde med en  omfattende erhvervserfaring og  et netværk af nogle af landets mest indflydelsesrige mennesker,  så der er  overhovedet  ingen grund til at danskerne nu på 10. år  er  stavnsbundet til hendes husholdningsbudget.

Folketinget skal stoppe Alexandras offentlige forsørgelse.NU.

Skriv under og støt kampen for at få fjernet grevinde Alexandras urimelige statsydelse.

 

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Trine Villemann tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook