Skolen Ved Søerne skal være åben for alle i nærområdet!

Billede_3.jpg

Kære Alle

På Skolen Ved Søerne er fodboldboldbanen på baggrund af naboklager pludselig blevet buret inde med metal hegn og lås kort før jul – og planen er, at den kommer til at forblive aflåst i bestemte tidsrum fra 3. januar.

Klagen fra naboejendommen går på larm om aftenen – men denne lukning rammer alle!  

Frederiksberg Kommune har længe haft en klar ambition om at holde børnefamilierne i byen, men her spændes der ben for den fysiske udfoldelse på Frederiksberg C's knappe friarealer.

Det er meget få år siden, at legepladsen gennemgik en større renovering, hvor bl.a. en stor mur ud til vejen blev revet ned. Renoveringen skete ud fra en målsætning om at skabe et åbent og inkluderende areal for alle i lokalområdet.

Fodboldbanen er et trækplaster for store såvel som små samt en del af et tiltrængt frirum i byen - særlig her under corona lockdown. Men nu er hele banen og et større omkringliggende område hegnet inde. Børn og voksne har fået begrænset mulighederne for fysisk udfoldelse drastisk.  

Jeg beder jer alle om at skrive under på, at vi igen skal have vores åbne frirum tilbage, hegnet ned og et åbent skoleareal for alle på Frederiksberg C.  

Jeg er borger, som bor på Forhåbningsholms Alle, og har 2 drenge der begge går på Skolen Ved Søerne.  Jeg kan ikke gøre det her alene – der er brug for, at vi alle borgere står sammen og viser, hvor meget dette friarial beyder for os og vores trivsel. 

 

Tak for jeres indsats – sammen står vi stærkere.

 

Med venlig hilsen

 

Jannie Rosengaard

Forhåbningsholms Alle 33

1904 Frederiksberg CBIllede_1.jpgBillede_4.jpgBillede_21.jpg

Billede_5.jpg

Billede_6.jpg

Billede_7.jpg

Billede_8.jpgBillede_9.jpg

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Jannie Rosengaard tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...