Skøjtehal i Roskilde

 

Kunne du tænke dig at gå til kunstskøjteløb ?, hurtigløb, Ishockey, curling, eller bare løbe på skøjter i din fritid. ? Arrangementer ioffentlig skøjtetid, kunne blandt andet være Isdisco :-)

Jamen så skal du bruge mange timer på transport, hvis man ikke lige  har bil og kan blive kørt af ens forældre, man skal ind til Herlev, Rødovre, Hvidovre, Gentofte, København eller Hørsholm :-( , det kan da ikke være rigtigt vel ?

I Roskilde er der mulighed for at gå til næsten lige den sport man ønsker, fordi næsten alle sportsgrene er representeret i Roskilde, men vi mangler en skøjtehal desværre :-(

En skøjtehal i Roskilde, skal selvfølgelig kunne bruges til andre ting end skøjtening osv., i sommermd. hvor Isen tages af, åbnes der mulighed for at bruge hallen til andre formål. 

Det kan da ikke være rigtig at Roskilde kommune, som er udnævnt til elitekomune af Team Danmark ikke har en skøjtehal,  skriv under på at du ønsker en skøjtehal i Roskilde, så kan vi måske overbevise politikkerene om at de skal bevillige penge til en skøjtehal i Roskilde.

 

Kunstskøjteløb

 

 

Isdans 

 

 

 

Ishockey drenge

I

 

Hurtigløb

 

 

Curling

 

Isdisco


Birgitte Blume Christensen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Birgitte Blume Christensen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook