Sikker udkørsel fra Humlehaven til Engelbjerggård, Hinnerup

Forlængelsen af Engelbjerggård til Aarhusvej har været en succes. Vejen bruges flittigt og har aflastet Herredsvej og Ådalsvej.
 
Men ... der bliver kørt meget stærkt på vejen, og bilister i begge retninger passerer ofte byskiltet og stikvejen til Humlehaven i alt for høj hastighed. Når det kombineres med dårligt udsyn ved udkørsel fra Humlehaven, vil det kun være et spørgsmål om tid, før der sker et alvorligt uheld.
 
Grundejerforeningen Humlehaven har anmodet Favrskov Kommune om at anlægge rundkørsel ved Humlehaven/Engelbjerggård men har fået afslag. Risikoen for uheld vurderes dog at være så stor, at vi vil gøre endnu et forsøg - denne gang med opbakning af underskrifter fra beboere.
 
Målet er at få etableret en rundkørsel eller på anden vis ændre krydset, så udkørsel fra Humlehaven bliver sikrere og så fodgængere til den nyanlagte Himmerigskov kan passere vejen sikkert.
 
Tak for din deltagelse
 
Grundejerforeningen Humlehaven

Søren Pind, Grundejerforeningen Humlehaven    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Søren Pind, Grundejerforeningen Humlehaven tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook