KEEP THE DANCE DEPARTMENT AT SCENEKUNSTSKOLEN IN COPENHAGEN!

Kommentarer

#2

I mean that our School (DDSKS) should keep the dance Department in Copenhagen in order to secure and maintain the good quality of Dance education in Denmark. As well as keeping the connection with both the Danish- and the international Dance field.

Hanna Lokøy (København, 2022-05-06)

#9

Jag skriver under för att dans ska vara en central del av varje storstads kulturliv.

Marvin Leppänen Morgner (København, 2022-05-09)

#12

Danseuddannelserne skal blive på Den Danske Scenekunstskole i København, hvor tværfagligt samarbejde er en vigtig del af studiemiljøet og kvaliteten er uddannelserne er enormt høje. At flytte alle eller dele af uddannelserne til Holstebro vil være at nedlægge uddannelserne, som de er nu, og at svække dansefeltet i København, som stadig er spædt til trods for at det befinder sig hovedstaden.

Teresa Schou (2300, 2022-05-09)

#16

Jeg skriver under fordi at udflytningen af danseafdelingen, har enorme konsekvenser for det danske scenekunstneriske miljø. Skolen er tværfaglig og linjerne har brug for hinandens kompetencer. Dansemiljøet er allerede nedskåret og befinder sig i en udsat position. Man kan ikke udflytte noget, som endnu ikke er fuldt etableret.

Alvilda Striim (København, 2022-05-09)

#17

At flytte danseuddannelsen til Holsterbro giver ingen mening og det er dybt foruroligende at regeringen og de ansvarshavende ikke har konsulteret medarbejder eller studerende på selve uddannelsen/erne. Som tidligere studerende på kandidat programmet 'Dance and Participation' på DDSKS, kan jeg gennem min undervisning og kunstneriske praksiser konstatere at dans er utrolig vigtig for mennesker liv, på et personligt plan og på et visionert kunstnerisk niveau. professionelle som amatører, publikum og performer bevæges dybt og meningsfuldt i mødet med denne enestående kunstform. Derfor må dans beskyttes, hyldes og styrkes, hvilket det gøre bedst i København, på Holmen i en dansk kontekst.

Ida Katinka Pedersen (København Ø , 2022-05-09)

#22

Danskunsten er utroligt vigtig for scenekunstens udvikling og relevans. Vigtigt at scenekunsten er samlet under uddannelse. København kommer tabe kunstnerisk værdi hvis dansen marginaliseres mere og flyttes længere væk fra storbyen.

Therese Willstedt (Askeby, 2022-05-10)

#26

Jeg skriver under fordi jeg tror at det vil sænke kvaliteten af Dansescenen i Danmark

Valentin Marcus Andersen (Herning, 2022-05-10)

#27

Som studerande på BAprogrammet i Dans och Koreografi vet jag att det är en unik, viktig och generös uddannelse med täta bånd till det danska och internationella dansfältet samt till det danska teaterfältet. Jag ser med oro och sorg över den danska regeringens totala ignorans och likgiltighet för det danska dans och scenkonstfältet, och dess behov. De föreslår ett beslut som slår mot ett redan prekärt och sårbart fält, och ber oss stå bakom. Det handlar inte om by och provins - om Mette Fredriksen och hennes regering hade provinsens intresse i första rummet hade man tillsatt mer pengar och skapat en ny uddanelse i Holsterbro som hade kunnat gro och blomstra i dialog med de välfungerande programmen i København.

Ella Östlund (København, 2022-05-10)

#39

For at hjælpe med at forhindre det københavnske dansemiljø i at uddø

Bjørn Limdeberg (Roskilde, 2022-05-10)

#40

The dance education in Copenhagen is a well-functioning, internationally renowned education with a deep interconnection with the local and international dance-scene. It took years for many qualified and engaged people to get to the quality it has today. To move the dance education to Holstebro would mean to destroy that work at start from scratch.

Andreas Liebmann (2770, 2022-05-10)

#42

Jag stöttar denna insamling 100 %

Elisabeth Bäärnhielm Pousette (Elisabeth BäärnhielmPousette , 2022-05-10)

#55

Som BA i Dans alumni fra DDSKS København, ved jeg hvor essentiel beliggenheden er for de der studerer også efter endt uddannelse. Jeg boede og arbejdede i Denmark over 6 år efter endt forløb, fordi jeg havde fået kontakt med flere i det frie felt, hvis alle bor og arbejder i København. Ved at flytte Dans til Holstrebro vil studerende højst sannsynlig emigrere udenlands meget hurtigere efter endt eksamen, om ikke inden.

Ingvild Bertelsen (Oslo, 2022-05-10)

#72

Keeping this education in Copenhagen is vital for the Danish contemporary dance scene.
More educations yes, but not dismantling the already flourishing ones!
As a former student of ddsks, I immensely appreciated being in Copenhagen, in touch with the rest of ddsks and of the dance scene existing in the city.

Lucie Piot (Flagy, 2022-05-10)

#83

Dans har brug for at være sammen med de andre kunstneriske fagligheder - de skal arbejde sammen i fremtiden og udvikler hinanden.

Ludmilla Faber (København , 2022-05-11)

#105

Skal studere lyd til sommer og ønsker at arbejde sammen med dans

Johannes Tougaard (Svendborg, 2022-05-11)

#108

don’t break us apart

Joëlle McGovern Serret (København, 2022-05-11)

#110

Jeg synes, det er af stor betydning, at dans og performance ligger nær skuespiluddannelsen og Det kongelige teater.

Lilli Teglbjærg (Ærøskøbing, 2022-05-11)

#121

Jeg underskriver fordi danseverden i Danmark er i forvejen meget begrænset og snæver i forhold til de fleste andre lande i Europa, hvid man vælger at decentralisere ddsk danseafdeling så tror jeg at skolen kommer til at tabe et stort antal ansøgere, da internationale ansøgere ikke alene vælger skolen for deres undervisning men også lokation og det dansefællelskab som er ved at blive stablet på benene. Dont get me wrong, Holstebro er en fantastisk by og det kunsteriske fællesskab er ved at være godt etableret der, men det er ingen grund til at indsnævre den lille plads som kultur og kunst er ved at skabe for sig selv i Danmark. Hvis noget så åben en ekstra ny ddsk danseafdeling og spred mere glæde frem for at tage den væk fra folk som elsker og værdsætter den.

Lilli Hansen (London, 2022-05-11)

#123

Jeg skriver under, fordi jeg mener, det har væsentlig betydning, at DDSKS danseuddannelse fortsætter i København.

Christiane Sørensen (Aarhus, 2022-05-11)

#124

Fordi det er absurd at flytte et i forvejen lille miljø som dans (og afskærme det fra resten af scenekunstskolens uddannelser) til Holstebro. Dette hjælper ikke på noget og vil kun svække dansen og scenekunsten yderligere på det danske landkort!!!!!
Det løser ikke et problem om decentralisering.

Ida Hørlyck (Aarhus, 2022-05-11)

#134

Det vil afholde så mange fra at vælge de uddannelser da netværket er i København. Jeg er selv uddannet på Holmen og det at alle de kreative kultur uddannelser ligger samlet og netop der gør det så unikt. Gæstelærere fra hele verden kommer forbi københavn .

Tanya Kikkenborg-andersen (Valby, 2022-05-11)

#161

Jeg selv har danset meget og aktivt beskæftiger mig med dans i DK

Anne Maroe Roel (København, 2022-05-12)

#165

Jeg skriver under fordi, bevarelse af danse uddannelse i København er vigtig!

Nana Rosa Herskind (Kastrup , 2022-05-12)

#166

Det er vigtigt at have dans i København, så det internationale samarbejde kan styrkes og scenekunst kan vokse.

Jonas Jørgensen (København NV, 2022-05-12)

#172

De studerende har brug for at udvikle i dialog med feltet, og vi i feltet har brug for dem, at lære dem at kende gennem talrige naturlige møder.

Marie Kaae Schmidt (København N , 2022-05-12)

#183

Fordi det Københavnske miljø for scenekunst kan ikke bære at få afdeling for moderne dans flyttet til Holstrebro.

Benedicte Ramfjord (København N, 2022-05-12)

#190

Satsa istället för att splittra.
Detta förslag är ett dråpslag för en blomstrande dansutbildning i Köpenhamn som ligger så tätt på byns dansmiljö och som ett nav i det nordiska dansfältet. Kort sagt är det ett strategiskt felslut, som är provinsiellt i sin natur, då det försvagar dansk dansutveckling och är ett dåligt samhällsekonomisk räknestycke. Däremot välkomnas initiativet för en ny dansutbildning i Holstebro, med nya studieplatser och en självständig profil, något som främjar och inte stjälper dansfältet. Tänk om, det är inte för sent att ändra sig.

Rickard Borgström
Curator & Dramaturg
DACE Dans Konst Kritisk Ekologi

Rickard Borgström (Sibbo, 2022-05-12)

#198

Jeg skriver under, da jeg mener, at studerende skal have flere muligheder frem for at begrænse mulighederne. Der skal selvfølgelig også være et dansemiljø i København, selvom man opretter en uddannelse i Holstebro.

Mick Scholtka (København, 2022-05-12)Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...