Stands planlagt byggeri i Emdrupborgs Have og Emdrup Søgårds Have.

Kommentarer

#4

Vores grønne områder ikke skal ødelægges af hjernedødt byggeri.

Feras Al-Aidi (København Ø, 2020-03-10)

#6

Mycket olämpligt att samla ihop människor med sociala problem på ett ställe.
Förvärrar bara deras problem.
Att sprida ut dem i samhället mycket bättre.

Anders Thalin (København, 2020-03-10)

#9

Det er helt absurd at Københavns kommune vil nedlægge grønne områder og parker og omdanne dem til boligmasse - hvilket tab!

Emil Hjorth-Rohde (København, 2020-03-10)

#14

Jeg skriver under fordi jeg vil protestere imod Københavns Kommune måde at hjælpe socialt udsatte på ved at placere skæve boliger og midlertidige containerboliger i vores parker. Jeg tror ikke at det er løsningen.

Merete Pedersen (København, 2020-03-10)

#18

Jeg er netop flyttet til Ramløsevej fra Nørrebro.
Jeg har to drenge som meget snart er teenagere og vi er primært flyttet for at de kunne have nogle gode omgivelser hvor de kan begynde at færdes alene. Dette mener jeg ikke at man kan sige at de har, hvis planen om boliger for hjemløse gennemføres. Det første de kommer til at se om morgenen er de hjemløses boliger og jeg er ikke tryg ved at lade dem “hænge ud” i nærheden af mennesker som ofte har massive problemer. Jeg synes det er en meget dårlig ide at samle de hjemløse. Giv dem istedet en lejlighed rundt omkring i byen. Det kan ikke være rigtigt at disse sårbare mennesker skal mødes af et lokalt samfund som er utrygge ved at have en hel flok hjemløse samlet et sted.
(Hvilket lokalsamfundet er i deres gode ret til)

Derudover er det virkelig skidt at inddrage nogle af Københavns sidste grønne pletter - vi bør bevarer de grønne områder. Det er essentielt for miljøet og befolkningens velbefindende.

Lina Rynkeby (Østerbro , 2020-03-10)

#24

Jeg Syntes vi skal værne om de grønne områder som er tilbage i vores kvarter. Skæve boligere er det samne som getto.

Mogens Philip (København , 2020-03-11)

#26

Vi må bevare de få grønne områder der er i vores område. Det er her vi får sjælefred og hvor vi lader op til nye udfordringer i vores område. Det er her vi mærker at livskvalitet er dagens medicin og vægter det højere end Københavns Kommunes hidsige stræben på at finde en utilstrækkelig løsning for de få men ødelæggelse for de mange beboer. Københavns kommunes ligegyldighed overfor eksisterende beboer behov for grønne områder er slående og jeg anbefaler at samtlige af Københavns Kommunes medarbejder bidrager med at stille deres egne små grønne baghaver til rådighed for de skæve boliger, en smule ombygning og så er der plads til alle som har et skævt bolig behov, altså midlertidigt naturligvis. Ødelæg først jeres egne områder, føl selv på egen krop om livskvaliteten lider et knæk, om I er parate til nye så store ændringer følelsesmæssigt med hvad det indebærer for familie, børn og børnebørn. I kan komme igen, når I beslutningstagere har ofret noget personligt selv til gavn for de få skæve eksistenser, hvis løsning for en sund og fornuftig tilværelse løses et helt andet sted, nemlig i det lange og kostbare forløb med social indsats. Byg en lille bolig til disse i jeres baghaver, få dem inkluderet i et ressource stærkt miljø og få hele mennesker ud af det. Så har jeres sociale tankegang fuldkommen og til gunst for mennesker og det grønne, for naturen, dyrene og bevarelse parkernes historie og oprindelig hensigt for forhøjet livskvalitet. Bevarelse af grøn livskvalitet koster ikke noget på Københavns Kommunes budget, altså det budget vi ånder i hver dag og får vores ilt fra. Hvis ikke dette budget har betydning for Københavns Kommune, får det stor betydning på Sundhedsvæsenets omkostningsbudget i længden.

Anne-Lise Kogut (Østerbro, 2020-03-11)

#28

København er ved at miste sine grønne oaser, dem skal vi passe på.

Steffen Rasmussen (København S, 2020-03-11)

#29

De grønne områder i byen skal bevares.

Søren Pedersen (København Ø, 2020-03-11)

#34

Jeg skriver under fordi at vi har brug for at beskytte de grønne områder i byen! Der skal være plads til alle, men der bør kunne findes en bedre løsning end blot at vælge de grønne frirum

Jonas Bjørn-Andersen (København Ø, 2020-03-11)

#37

Der skal være plads til grønne områder i vores del af byen. Tag dem ikke fra os og vores børn!!!

Brian Schluckebier (København Ø, 2020-03-11)

#40

Rekreationsområderne bliver ødelagt og området har nok af problemer i forvejen.

Henrik Madsen (København Ø, 2020-03-11)

#42

Pga samsætningen af borger i forvejen, hvor området nær var kommet på getto listen, så vil det medføre for meget kriminalitet til området. Området har for mange svage og rigtig mange børn. Løft området ikke træk det ned.

Anja Bechmann (København, 2020-03-11)

#43

De små grønne oaser skal bevares. Kommunen byrde ikke have solgt alle de grunde i Sydhavnen etc til boligspekulanter. De ligger som de har redt og de skal ikke gå ud over ryvang!

Helle bo Olsen (København Ø, 2020-03-11)

#46

I stedet for at Københavns Kommune vil skamfere de sidste to små grønne oaser/parker med "midlertidige" bygninger til personer ingen ønsker at få i Emdrup, 2100 København Ø.
Burde Københavns Kommune tænke meget kraftigt ud af posen og spare skatteborgernes penge på, at bygge "midlertidige" bygninger i Emdrup, til personerne hele sagen drejer sig om. Københavns Kommunes omsorgsfuldhed sindelag kan hjælpe personerne, der har det svært, ved at placere dem på Dortheagården. Der findes alle de faciliteter der skal bruges.

Helle Bannow (Brøndby, 2020-03-11)

#48

Jeg støtter selvfølgelig dette initiativ, vi skal ikke have ødelagt vores grønne område, og vi skal slet ikke have utryghed i vores område når der flytter fremmede ind.

Michael Møller (København , 2020-03-11)

#49

Jeg ikke vil have ødelagt de grønne områder, og fordi områder i forvejen bærer en kæmpe del af det sociale ansvar.

Helena Cathrine Sommer (København Ø, 2020-03-11)

#50

Jeg vil værne om mit dejlige område.
Bebyg ikke en park

Linda Firlings (København ø, 2020-03-11)

#57

Parker/ grønne områder i Kbh. skal ikke bruges til bebyggelse. Det er at sætte velfærdsstaten på hovedet, at bygge huse i smukke gamle haver og parker til misbrugere/ hjemløse. De vil helt sikkert ikke "føle sig hjemme i disse omgivelser "

Per Andersen (København Ø, 2020-03-11)

#59

Grønne områder er efterhånden blevet forsvindende i København, gamle natur steder er meget værdifulde for befolkningen især for de nye generationer.

Karen Lynge (Nyborg, 2020-03-11)

#61

Jeg er vokset op på Ramløsevej, lige netop Emdrup Søgårds have var et dejligt sted at mødes med venner, derefter mener jeg ikke man bør fjerne grønne områder i Københavns området, især til fordel for grimme bygninger som feks. kan ses på hjørnet af Ramløsevej og Keldsøvej, hvor der før var en fodboldbane der hørte til Emdrup Søgård, hele Emdrup er et dejlig grønt område som mange sikkert gerne vil flytte til, men så skal man jo ikke bygge på de smukke stedder. Det var så min mening tak

Poul Bauer (Fanø, 2020-03-11)

#62

Som tidligere barn - opvokset på Bolandsvej 8 og dermed bruger af især Emdrupborgs have - tidligere enkelt kaldet “Parken“ kan jeg slet fatte at nogen overhovedet kan få den idé at nedlægge disse perler - rekreative områder - i et ellers totalt “død-sygt” område.
Eller er det netop derfor - området er i forvejen “død-sygt” så “Who care”
Men kære Kommunale-jeg-ved-ikke-hvilket-departement - netop pga “Parken” og “området ved Emdrup Søgård” og “Søen” (Emdrup sø) er området stadig et attraktivt område hvor børn kan vokse op i et sundt etagebyggeri og samtidig få græs mellem tæerne, se træer og buske og sommerfugle og bier - “Live” - lige uden for døren.
Og ældre kan gå en dejlig tur “i naturen” uden at skulle gå langt.
Skal den “gratis” mulighed også bortskaffes - i en tid hvor man kun kan få øje på økonomiske nedskæringer - fordi det er en “luksus” kun “få” har glæde af ? (det er til at finde ud af hvor mange Almene boliger og disses beboere der er i området tæt omkring)
De påtænkte byggerier er for endnu færre beboere MEN her kun for de med særlige behov - på bekostning af et par af de få grønne arealer der endnu er tilbage og stadig er en “pryd for øjet og sjæl og sind” for alle årgange i København ?

Nina Bergendorff (København Ø, 2020-03-11)

#63

Det vil ødelægge det dejlige område som jeg mindes fra min barndom

Villy Børkop (Fredriksberg, 2020-03-11)

#66

Jeg har boet der hele min barndom så kender områder og det skal ikke ødelægges

Marlene Hansen (Bagdværd, 2020-03-11)

#67

Det er de sidste grønne områder der ikke er belagt med sport eller bygninger. Det er min barndoms fodboldbane der skal nedlægges for et midlertidigt containerbyggeri i Emdrup Søpark. Midlertidige byggerier bliver som regel stående. Barakkerne til tyske flygtninge, hvor jeg blev undervist, stod i mere end 40 år. Fodboldbanen på Emdrup Søgård er bebygget med flere institutioner, så det der skulle være den grønne kile nord for København forsvinder på grund af miljøterrorister i Sydhavnen og på Amager!

Steen Reinhold Jeppson (København Ø, 2020-03-11)

#69

Jeg ikke er interesseret i flere sociale tilfælde i et alt for belastet område. Vi som familie føler os snart nød til at flytte udenbys hvis der ikke snart sker et løft i denne grønne oase.

Mia Knokgaard (Kbh Ø, 2020-03-11)

#77

Vi skal bevare så mange grønne områder som muligt - ikke mindst træerne 😉

Rebecca-May Løwe (Kalundborg, 2020-03-11)

#79

At der er vigtigt, at bevare de grønne områder, som alle i området nyder så godt af.
Disse områder er vigtigt for både børn og voksne.

Pia Vandall (Bagsværd, 2020-03-11)

#82

Fordi jeg syntes ikke vi har brug for flere belastet borger i Emdrup.

Tania Jensen (Kbh Ø, 2020-03-11)

#86

Er født og opvokset i det område. Kan huske hvordan vi har cyklet rundt på cykelbanen. Har gået skrammellege pladsen og har leget meget på emdrup Søgård. Alle. Ine venner boede i emdrup vænge og emdrup banke. Så lad da for guds skyld ær med at ødelægge området med grimme bygninger

Jesper Lau Sønderup (Frederiksberg C, 2020-03-11)

#96

Det er tåbelig at stjæle vores grønne områder.

Ane Hjernø (København, 2020-03-11)

#98

Det er min dejlige plads , da jeg var barn / ung . Super dejligt sted også for mange børnehaver/ ældre der hår tur hver dag . Fy fy lad nu vær . Knus 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎z.

Else Lund Andersen (Ballerup , 2020-03-11)

#103

Fordi jeg gerne vil bevare de små grønne oaser der lige nu findes i København - som der ikke er for mange af i forvejen, ivores hastigt voksende by. Med tanke på det massive (dyre) boligbyggeri der har fundet sted på Islands brygge gennem, efterhånden mange år, kunne der måske have været prioriteret med et antal “skæve” bygninger. På den måde får man arbejdet de “lige” og de “skæve” ind i samme områder og forhåbentlig undgår små ghettolignende områder.

Lisbet Rasmussen (København, 2020-03-11)

#107

Mere og mere af Kbhn’s rekreative områder bebygges. Vi skal tænke klima ind og lade de grønne områder bestå. Det er jo også fantastisk at kunne komme ned fra lejlighederne og nyde solen

Lone Larsen (København, 2020-03-11)

#108

Specifikt: Min datter bor i Emdrup med familie.
Generelt: Bør man ikke ødelægge de sparsomme grønne områder, vi har i byen, med nyt byggeri.

Karin Gjørup (København, 2020-03-11)

#115

Lokaliteterne egner sig ikke til så omfangsrigt byggeri. De skal holdes fri til rekreative formål.

Anna-Maria Elisabeth Brix (København Ø, 2020-03-12)

#117

Der er stadig gode bykvaliteter i vores område, blandt andet takket være grønne områder. De er desværre under pres fra kommunens egen administration - økonomiforvaltningen, som tilsyneladende har en ide om, at kommunens fattigste bydel er bedst til at løse sociale problemstillinger og fortjener at få forarmet bynatur og kulturarv i samme tiltag.

Tom Jørgensen (København NV, 2020-03-12)

#119

Jeg skriver under fordi mine niecer bor der Sam familie synes bestemt ikke det høre til i de familie boliger

Camilla Olsen (Rødovre, 2020-03-12)

#120

Jeg har selv boet på lundehusvej lige som mine forældre og min lillesøster har gjort i årevis. Pas på de gamle træer og små oaser i kommunen!

Jette Klinken (Farum, 2020-03-12)

#121

Jeg ser det, som om kommunen vil lave bebyggelsen til en Ghetto med alt, hvad det indebærer.

Eva Bjarnø (2100 Ø, 2020-03-12)

#123

Vi har et hyggeligt miljø, vi har nye beboere, som vi tager hånd om, det er ikke muligt At tage hånd om yderligere beboere , hvis vi skal bevare miljøet fremover. Rør ikke ved vores små grønne områder.

Kirsten Andersen (København Ø, 2020-03-12)

#124

Bevar de grønne områder!

Marianne Stockmarr (Kbenhavn, 2020-03-12)

#127

Lad grønne rekreative områder, forblive grønne rekreative områder!

Terese Kokholm (København, 2020-03-12)

#129

Mine børn (og jeg) har leget på den store grønne plæne bagved Emdrup vænges boliger, hvor deres farmor bor - deres far har også brugt hele sin barndom der - og det ville simpelthen være så ærgerligt at de ikke skulle have denne mulighed længere - samtidig med at Hele området ville miste sit grønne frirum - samt de medfølgende dyr.

Therese Jensby (Kastrup, 2020-03-12)

#130

Det er to værdigfulde og dejlige grønne områder. De bør bevares og der kan hvis man vil findes andre steder til hjemløseboliger. Det er kommunalt ‘doveskab’ at man ikke har fundet andre steder.

Knud Erik Hansen (Valby, 2020-03-12)

#131

Fordi jeg er træt af at alle grønne områder skal plastres til med grimt byggeri. Alle har brug for grønne åndehuller, børn, unge, midaldrende og ældre.

Ann Raaberg (København ø, 2020-03-12)

#133

Der er snart ikke flere grønne områder i København. Der hvor der er plads, vil kommunen bygge nye boliger, bl.a. også amager fælled

Hanna Erichsen (København nv, 2020-03-12)

#134

Jeg synes det ville være utrolig ærgeligt hvis vi mister den grønne oase de to områder er, samt at området i forvejen løfter et stort socialt ansvar og at jeg ikke mener det giver mening at ligge skæve boliger så tæt op af børnepasning og i forvejen social belastede områder

Anna Kiehn (København Ø, 2020-03-12)

#135

Det er ikke OK at bebygge flere grønne områder i Kbh. Vi har så meget brug for de grønne åndehuller. Det har dyr og planter også!

Eva Andersson (2100 Østerbro, København, 2020-03-12)

#136

Min datter og svigersøn bor op til området og det i forvejen er et belastet område der burde derfor findes en anden løsning. Generelt syntes også man skal prøve at bevare de fågrønne osaser i KbH til glæde for børn og viksne.

Susanne Kiehn (Hillerød, 2020-03-12)

#139

Jeg skriver under fordi ingen
mennesker skal Bo i containere.
Kommunen må se at få bygget
Ordentlige boliger PÅ DET RETTE
STED.

Sven Hastel (København , 2020-03-12)

#140

Det er et kommunalt bedrag, når man laver en kommune plan, hvor man siger der skal være flere grønne områder tæt på borgerne og så cementere de grønne områder til.

Poul Brundtø (København S, 2020-03-12)

#141

Jeg er kommet i området i rigtig mange år.

John Simonsen (Svendborg, 2020-03-12)

#150

Jeg skriver under, fordi jeg er født og opvokset i emdrup vænge

Mie Hastel (Vemmelev, 2020-03-13)

#151

Den gamle smukke park, som Grundtvig var med til at indvie sammen med folkehøjskolen
Den er I Aller højeste grad en integreret del af Emdrup Søpark

Tommy Christensen (København, 2020-03-13)

#153

Der bor mange egner og fugle, begge steder og det er også dejligt for os mennesker at have store smukke træer og grønne plænen.
Jeg har gennem de sidste 27 år dagligt nydt at se årstidens skiften i de store smukke træer, hørt fuglesang og indimellem set egner, så jeg syntes at det vil være så trist, hvis der skal til at bygges huse på de grønne områder.

Mie Thide (København, 2020-03-13)

#156

Stands planlagt byggeri i Emdrupborgs Have og Emdrup Søgårds Have

Leon Mikkelsen (Kbh nv, 2020-03-14)

#157

Har boet i dette område i mange år. Det er simpelthen en dødssynd at bebygge disse smukke områder.

Eva Guld (København K, 2020-03-14)

#158

Hvorfor skal ALT ødelækkes, der er snart ikke plads til mennesker mere

Bjarne Nielsen (København NV, 2020-03-14)

#159

Der er sket et skred i vores område inden for de sidste 10-15 år. Fra at det var en grøn oase med alle typer af indkomster - men med et fælles værdisæt, så er vores område blevet mere og mere udtyndet for de ressource stærke familier og værdisættet skrider. Hvorfor udsætte dette område for yderligere belastning - hvad er rationalet for det? Hvad skal disse billige bedrage med? For mig at se, er det blot endnu en belastning og en utryghed som skal tilføjes vores område. I stedet for at tilføje nye beboere ril området, burde kommunen støtter langt mere op om at vi får etableret er grønt område over motorvejen idet al forskning viser, at jo mere folk syntes om deres smukke bybillede jo mere passer de på det i fællesskab. Det trænger vi til og jeg håber at der er nogle fornuftige politikere der kan se rationalet for dette, og som tør kalde en spade for en spade!

Vibeke Winkler (København, 2020-03-14)

#165

Det er så vigtigt for os, der bor i området, fortsat at have grønne områder. Vi har ingen gård, og derfor benytter vi meget ofte parken på Strødamvej/Emdrup Søgårds Have. Den var den udslagsgivende faktor, da jeg og min lille datter flyttede hertil for tre år siden.

Anja Nielsen (København Ø , 2020-03-16)

#168

Jeg har boet der og har familie der og mange minder

Simon Larsen (Slangerup, 2020-03-17)

#169

Det er en naturskøn lille oase for de fire boligområder det ligger imellem. og da Emdrup Vænge har haver lige ud til området og der bor mange yngre forældre med småbørn, vil det blive problematisk for dem, etc. og området er alt for lille til at blive et beboelsesområde. Også for dem der skulle bo der.

gerda rosberg (2100, 2020-03-18)

#175

De alt for få grønne områder i byen bør vi værne om. Det giver ikke mening at bebygge grønne områder i byerne samtidig med at målet er, at få større grønne områder ved fx at plante skov.

Marianne Hørup (København, 2020-03-22)

#176

...Emdrup Søgårds Have skal bevares som grønt åndehul.
Det er en uskik at veje og biler fylder helt vildt i det her område..og så skal små åndehuller bebygges.

Birgitte Larsen (København, 2020-03-22)

#181

Ønsker ikke at området børn og unge skal udsættes for, at der ligger kanyler og andre "uønskede" ting

Joe Falsager (København, 2020-03-31)

#187

København skal forsat have grønne åndehuller og de pseudo grønne politikere er igang med at smadre byen...

Jacob Larsen (Valby, 2020-04-02)

#188

Jeg bor i området, og har familie lige ud til den lille park ved Emdrup Søgård og de er meget bekymrede for den fremtidige udvikling i området.

Maria Tassonis (2100, 2020-04-02)

#189

Jeg ønsker at de grønne områder i København bevares.

Philippa Jespersen (København, 2020-04-02)

#193

Jeg skriver under fordi coronakrisen viser tydeligt, at der er for få grønne områder i byen. Det er årsag til, at vi kommer til at klumpe os sammen på de få grønne områder, der er tilbage i byen.

Winnie Andersen (København , 2020-04-02)

#194

Der er byggeri nok. Vi har snart ikke noget grønt og kønt tilbage i vires by😥

Pia Hansen (København, 2020-04-02)

#196

Områderne er vores små oaser og frirum, samt nogle af de eneste områder tæt på, som efterhånden er tilbage. Det er et stykke kulturarv, som jeg mener bør fredes, se vores historie om Emdrup., som går mange årtier tilbage. Vi har i løbet af årene fået 2 nye daginstitutioner, som er placeret på en stor græsplæne.

Der er flere byggegrunde i København, som står tomme, hvor man nemt kunne placere de skæve boliger, hvor man ikke tager et vidunderligt grønt område.

Udover det, så har vi en del ballade herude af forskellig art, så jeg vil personligt ikke føle mig tryg ved at disse boliger placeres her. Jeg er 50 år og vil ikke turde være ude når det er mørkt og jeg er opvokset herude.

Suzan Sand (2100, 2020-04-02)

#197

Byens grønne pletter er få - og SKAL bevares

Karsten Møller (Lyngby, 2020-04-02)

#200

Alle grønne områder skal styrkes ikke nedlægges.

Mette Marie Andersen (København, 2020-04-02)Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...