Bevar Samuelsgården i Oksbøl

Kommentarer

#15

Børn og unge skal fremadrettet have de samme fantastiske muligheder som jeg havde, som ung i Oksbøl!

(Esbjerg, )

#16

Fordi jeg selv har gået på Samuelsgården, hvilket var det bedste sted at opholde sig, inklusiv deres årlige skiferie

(Oksbøl , )

#17

Fordi jeg selv har haft enorm glæde af Samuelsgaarden, da jeg var barn. Jeg brugte Samuelsgaarden dagligt og havde så mange gode timer, jeg aldrig vil glemme.

Samuelsgaarden er helt klart et sted alle børn burde have stiftet bekendtskab med gennem deres opvækst. De har givet én en masse unikke oplevelser og der skete altid noget nyt samt der blev arrangeret diverse ture og ferier.

Samuelsgaarden er helt klart et helt igennem unikt sted, som gør Oksbøl by og omegn til et attraktivt sted og er også med til at man overvejer at flytte tilbage til Oksbøl, når man en gang selv stifter familie.

(Aarhus, )

#18

Samuelsgården har gjort en stor forskel for mine børn - også i forbindelse med at vi flyttede til byen

(Oksbøl , )

#19

Jeg selv har gået på samuelsgården og den har betydt så meget for min udvikling og trivsel. Det ønsker jeg nuværende og nye elever på Blåvandshuk skole får muligheden for.

Samuelsgården ver der hvor man lærer sig selv at kende, mens man udvikler sig til at være mere selvstændig.
Det er der hvor en trist oplevelse i skolen bliver vendt, reflekteret og brugt som læring og udvikling frem for modløshed.

Samuelsgården er der hvor alle kan finde deres styrker og værdier uanset præstation i skolen.
Og ikke mindst skaber Samuelsgården sammenhold på tværs af klasser og klassetrin.

(København, )

#20

Fordi det er verdens bedste sted !

(Odense, )

#22

Den klub er det bedste der er sket i min og mange andres opvækst i folkeskole tiden! Den skal bevares !!!

(Århus, )

#24

Begge mine søstre og jeg selv har været på Samuelsgaarden i vores opvækst. Alle utroligt glade for det. At miste det i Oksbøl ville være en skam.

(København, )

#27

En SFO er essentiel for Oksbøl. Det er bevist at folk har større sandsynlighed for at vende tilbage til deres barndomshjem, hvis de har mange gode minder fra deres barndomshjem, hvilket på lang sigt er fordelagtig og fundamental for byens vedvarende vækst og overlevelse. Vækst i Oksbøl er også vigtig for Varde kommune, og ikke mindst mere vigtig end en kortsigtet spareplan. Samuelsgården i Oksbøl har dybe rødder og er en kulturbærer i Oksbøl by. At nedlægge Samuelsgården vil ganske enkelt være at skyde sig selv i foden, for Varde kommune.

(Odense, )

#30

Samulsgården er et fantastisk sted at være, både fk og uk, være sammen med ens venner på den måde, er helt igennem vidunderlig

(Oksbøl , )

#37

Samuelsgården er et fantastisk tilbud til mine børn, som elsker at komme der. Den mulighed skulle gerne blive ved at have... samt alle de andre børn herude.

(Oksbøl, )

#40

Fordi det vil være fuldstændig vanvittigt at lukke det tilbud. Begge mine børn har fået utroligt meget ud af, at gå der, på hver deres måde. Personalet er fantastisk dygtige til at rumme og hjælpe det enkelte barn.

(Oksbøl , )

#42

Samuelsgården er Hjertet og livsnerven i Oksbøl ❤️Samuelsgården er "Barndommens gade" og ganske uvurderlig for hele vort lokalsamfund! Samuelsgården "bringer" børnefamilier til Oksbøl. Samuelsgården "kan ikke slås ihjel"!

(6840 Oksbøl, )

#43

Fordi Samuelsgården har stor betydning for ungdommen i Oksbøl og den skal bevares

(Oksbøl , )

#52

... Danmark har brug for steder som Samuelsgården. Det er et helt unikt sted. Det skal ikke lukkes. Det skal kopieres!

(Esbjerg , )

#55

Samuelsgården er så meget mere end "bare" en sfo/klub i vores lokalsamfund.

(Oksbøl, )

#56

Mit barn er afhængig af Samuelsgaardeb

(oksbøl, )

#58

Samuelsgården er en uundværlig del af mine børns hverdag. Det er en tryghed for både mine børn men også som os forældre at vi har Samuelsgården. Samuelsgården er et flagskib som burde bruges som eksempel i andre byer i kommunen i stedet for at vores politikere har et mål om at ramme laveste fællesnævner i alle kommunens pasningstilbud.

(Oksbøl, )

#59

Der findes ikke et sted der kan måle sig med Samuelsgården, mine piger ELSKER at bruge deres eftermiddag der og jeg håber inderligt at politikerne i Varde kommune tænker sig grundigt om inden de igen prøver at lukke VORES elskede sted - for det kommer IKKE til at ske.
Og har de mon enlig tænkt på hvad det vil komme til at koste på den lange bane, hvis Samuelsgården ikke fandtes ‼️

(Oksbøl, )

#60

Et utrolig dejlig samlingssted for vores børn det ville være et KÆMPE tab for ikke bare byen men alle de børn som ikke får lov at opleve den stemning og sociale samvær der er på samuelsgården.

(Oksbøl, )

#61

Vi skal beholde Samuelsgården så vores børn og unge kan få et godt trygt sammenhold op i gennem deres opvækst

(Oksbøl , )

#66

Samuelsgaarden er mine børns fristed.

(Billum , )

#70

Jeg selv har haft stor glæde af det tilbud. Selv har fået børn som jeg håber skal opleve det.

(6857 Blåvand, )

#71

Fordi en af grundene til vi valgte at bo i Oksbøl var at vores børn skulle bruge samuelsgården.
Ligesom min kæreste selv har da han var lille.

(Oksbøl, )

#74

Vores børn har brug for et sted at være, når vi forældre er på job, så vi kan tjene penge og betale skat til samfundet, det gør vi med glæde men så forventer vi også at vores børn er i sikker hænder og at de har social kontakt med andre voksne og børn.

(Oksbøl, )

#80

Argumenterne oven for er rigtige.
Samuelsgården trækker børnefamilier til oksbøl og det kan kun være i kommunens interesse, at man ikke affolker de mindre byer.

(Oksbøl, )

#81

Fordi vi selvfølge skal bevare dette unikke sted

(Janderup, )

#82

Fordi jeg selv har gået der som ung og sys det er et fantastisk sted for de unge!

(Oksbøl , )

#84

Børn og unge har brug for socialfælleskab og udvikle deres sociale kompetencer så de får mesteingsevne og handlekompetence til at kunne leve et almindeligt liv. På Samuelsgården udvikler børn og unge disse færdigheder så de bliver så robuste de kan både fysisk, psykisk og socialt, netop gennem den læring der findes i det at indgå i sociale fællesskaber og rammer og indsatser Samuelsgården og personalet iscenesætter

(Oksbøl, )

#86

Jeg har selv gået der og nu hvor Billum skole skal mine børn til Oksbøl og gå der mens vi er på arbejde. Det er et dejligt sted for børn at komme og den skal blive nu hvor der kommer mange børn til Oksbøl og gå i skole og sfo.

(Billum, )

#87

Vi forældre er døve, og det er vigtigt for os, at vores børn er sammen med hørende samfund, vi har 4 børn, der går i den mest fantastiske skole! 2 drenge går i ungdomsklub hver aften, de er glade for at være der!
Så har vi 2 børn på 5 og 7 år, der går i Miniklub, de er meget glade for at gå der, da der sker masser ting omkring dem, de får lov til at lave mange ting, synge, lege med andre børn, snakke med hørende voksne. Det er ikke noget, der sker normalt herhjemme hos os, fordi vi forældre er døve. Vi oplever mange positive ting ved børnene, at de oplever meget. Det vil vi gerne fortsætte med, de skal også kunne gå i SFO, når de kommer i 3 klasse, og ungdomsklub til den tid! BEVAR venligst SFO, Please! Jeg møder mange glade børn i Miniklub, SFO og Ungdomsklub! Det skal meget gerne fortsætte!

(Oksbøl, )

#91

Vi skal bevare samuelsgården

(Oksbøl, )

#97

Oksbøl aldrig vil være det samme uden Samuelsgården. Den har haft betydning for mine børn og mange andres børn. Ødelæg ikke noget der fungerer så godt. Ødelæg ikke vores lokalsamfund mere end I allerede har.

(6840 Oksbøl, )

#98

Jeg skriver under fordi samuelsgården er et fedt sted at være, både for dem der bruger den efter skole og for dem der bruger den som ungdomsklub om aftenen

(Billum, )

#99

det er et super godt sted til børn og unge

(vrøgum, )

#100

Oksbøl kan ikke undvære Samulesgården

(Oksbøl, )

#101

Jeg selv har gået på samuelsgården og har mange minder der - samt håber at mine børn i fremtiden har en lokal SFO at gå over i efter skole. Rykkes dette til Varde vil mine børn ikke komme i SFO så længe vi bor i Oksbøl.

(Oksbøl, )

#102

At det er på tide de små byer og deres samfund skal reddes.

(Oksbøl, )

#106

Ville være SÅ ked af, hvis mine børn ikke skulle få glæde af de oplevelser med kæreste havde da han gik på Samuelsgården som ung.

(Oksbøl, )

#108

Samuelsgården skal bestå. Den har gjort og gør mine børn klar til at komme videre i uddannelsessystemet

(Billum, )

#110

Samuelsgården skal besvares så der er et sted for vores børn og unge at kunne samles

(Oksbøl, )

#113

Samuelsgården er det bedste for vore børn. Samuelsgården er uundværlig i vores børns hverdag. Den hjælper og støtter dem. Opdager hvis noget er galt. Kender vore børn fra de er ganske små og til de er voksne. Vore børn et på samuelsgården en del af et netværk som er deres familie nr 2. Samuelsgården burde være en fast bestanddel af alle børns barndom, det ville redde mange børn fra kriminalitet og hjælpe dem godt på vej i livet. Den bedste læreplatform, eller skal vore børns læreplatform fremadrettet være en computer/ipad?
En aktiv hverdag er vigtig.

(Blåvand , )

#114

Jeg skriver under fordi det er det mest fantastiske sted til børnene, der kan drømme gå i opfyldelse

(Billum, )

#116

Jeg skriver under, fordi Samuelsgården har givet mine børn og vores "gamle" kommune så utrolig meget!

(Oksbøl, )

#117

Vi kan ikke undvære Samuelsgården til vores børn og unge

(Oksbøl, )

#119

Jeg selv har børn der, og ved hvad det betyder for dem at have et fristed hvor de kan blive aktiveret. Samuels gården har i rigtig mange år dannet grobund for kreativitet og venskaber for resten af livet. Alle kan vel kun frygte hvor de unge havner hvis Samuelsgården lukkes. Har Varde kommune råd til det???

(Vrøgum, )

#120

Vi har ikke 'råd' til at miste noget som fungere så godt!!!!

(6840, )

#125

Jeg skriver under fordi at jeg havde nogle af de bedste venskaber og minder på/fra samuelsgården da jeg boede i Oksbøl.
Et uundværligt sted for unge mennesker.

(Nordby , )

#128

Det har stor værdi for os

(oksbøl, )

#129

Jeg skriver under, fordi at Samuelsgården er et trygt sted for børn og unge til at udvikle deres trivsel omkring andre mennesker, de kan derigennem tilegne sig sociale og identitetsdannende kompetencer, som de vil gavne sig af resten af livet. Samt er Samuelsgården en god supplerende daginstitution til blaavandshuk skole, hvor børn og unge kan tilegnet sig disse kompetencer, som de kan tage med sig i skoletiden.

(Esbjerg, )

#130

Fantastisk initiativ i lokalområdet.
Har selv brugt institutionen og kender påvirkningen positivt i de unge år.

(Viby, )

#134

Jeg skriver under fordi samuelsgården er indbegrebet af tryghed, sammenhold, læring,venskaber, for børn og unge i Oksbøl. Samuelsgården er det at vokse op i oksbøl og det er derfor jeg og min mand flyttede tilbage til Oksbøl for at give vores børn samme trygge opvækst i Oksbøl som jeg selv har haft, det er samuelsgården og dens pedagoer en kæmpe del af. bevar samuelsgården så vores børn kan være trygge mens vi arbejder.

(Oksbøl, )

#135

Jeg går selv på samuelsgården og denhar været en stor del af min og mange andres barndom

(Oksbøl, )

#139

Det er den bedste sted for unge i Oksbøl at komme på Samuelsgården hvor der sker noget hele tiden.

(Outrup, )

#141

Samuelsgården har en stor betydning for vores unge mennesker. Her mødes de og er sociale istedet for at sidde hjemme bag skærmen. På Samuelsgården kan man deltage i mange store og små aktiviteter og de unge kan komme der om aftenen istedet for at hænge ud rundt omkring i byen. Samuelsgården samler Oksbøl!

(Oksbøl, )

#142

Fordi samuelsgården er guld værd for børnene

(Tarp, )

#146

At samuelsgården ee det unikke og uundværlige samlingspunkt i byen, med så mange gode minder. Det kan ikke erstattes og jeg ønsker at mine børn en dag, får lov at opleve det sted.

(Oksbøl, )

#153

Det har ikke kun vært et god sted og komme for mig, men for næsten alle unge menesker som er opvokset i Oksbøl.

(Esbjerg, )

#154

Jeg var på Samuelsgården hver dag og altid da jeg gik i folkeskole i Oksbøl. Og ingen bør fratages den fantastiske mulighed!

(Kolding, )

#156

Mine børn skal stadig have mulighed for det bedste, og det får de på Samuelsgården. Tid til at være barn og samtidig blive anerkendt af nærværende voksne. Så naturligvis skal Samuelsgården bevares i sin nuværende form...

(Oksbøl , )

#161

Jeg arbejder i Oksbøl og oplever, hvordan børn og unge trives ved at samles omkring deres klub. Her er engagerede pædagoger og medhjælpere og børnenes trivsel er i højsædet. Det vil være en katastrofe for byen at lukke Samuelsgården

(Esbjerg, )

#162

Samuelsgården er uundværlig i Oksbøl! Det er voldsomt trist at 10 år under Varde stor kommune allerede nu har budt på 2 forslag om at lukke samuelsgården.

(Oksbøl, )

#166

Vi er tilflyttere med små børn som virkelig kan gå noget ud af Samuelsgården. Vi vil i den grad genoverveje vores huskøbere og flytning til Varde kommune hvis det er denne måde hvorpå der er drives 'Varde først' politik på.

(Oksbøl , )

#167

Samuelsgården er en meget stor del af oksbøl by, man bliver ved med at "tage" ting fra folk i oksbøl og flytte det til varde! Men hvis denne udvikling fortsætter, så ender man med at kvæle en meget velfungerende by. I oksbøl står man sammen og hele oplandet samles her. Min barndom i oksbøl og på samuelsgården er en stor del af min identitet og at lukke samuelsgården og oven i købet spare på ældreområdet, for at få mulighed for igen at bygge ny skole i varde, giver for mig desværre ikke meget mening. Varde er godt nok centrum for kommunen, men kære byrådspolitikere, det er nu engang én samlet kommune og i den kommune skal alle byer fungere og være en del af det store hele. Og kære byrådspolitikere, dette gør man ikke ved at fjerne gode velfungerende institutioner i oplandet, at fjerne samuelsgården vil knuse Oksbøl!

(Esbjerg, )

#170

Samuelsgården var en meget stor del af min ungdom, hvor man fik og havde rigtig gode venner. Har fantastiske minder og stadig gode venskaber derfra!

(København, )

#172

Uden Samuelagården er Oksbøl ingenting.

(Oksbøl, )

#176

Alt andet giver ikke mening!

(Oksbøl , )

#177

Min datter har benyttet både miniklub,SFO og nu ungdomsklubben. Hun elsker at være der og det er trygt som forældre at vide hun har et fast sted at mødes med venner. Så de ikke render rundt i byen. Desuden laver klubben tit ture for ungerne. Det vil blive en skam for byen hvis de unge ikke har et sted at mødes. Og tror hvis byen mister samuelsgården, vil byen også på sigt miste børnefamilier.

(Oksbøl, )

#178

Godt sted for de unge! Har selv været der i mange år.

(Århus, )

#179

Jeg skriver under fordi samuelsgården gør rigtig godt stykke arbejde for vores børn

(Vrøgum , )

#180

Det er vigtigt, at børn og unge mennesker har et fristed hvor der er professionel personale der kan vejlede når der er brug for det.

(Vrøgum, 6840 Oksbøl, )

#181

Jeg selv har gået på Samuelsgården, og mener ikke at en by som Oksbøl kan undvære det sted!

(Kastrup, )

#182

Vi kan og ville ikke undvære Samuelsgården
Det er den røde tråd der følger vores børn fra børnehaven til ungdomsklub. Senere er det arbejdsplads for de selvsamme unge der kom der som børn.

(Oksbøl, )

#185

Jeg ved at stedet har sin berettigelse og er præcis det vores samfund har brug for. Stedet er i den grad med til at danne børn og unge til livet og de udfordringer og glæder det måtte bringe den enkelte.

(Ringkøbing , )

#186

Mine børn er glade bruger af Samuelsgården.
Et sted for børn og unge, vi på ingen måde kan undvære. Hvor skulle skolens elever gå hen efter skole ?. Og må sige at en lukning/forringelse af Samuelsgården ikke er i tråd med, at Varde kommune nu har øget tilgangen af elever på Blåvandshuk skole, ved at lukke Billum skole, og lave overflytning fra Janderup skole i udskolingen. Så vil en lukning af dagtilbuddene til eleverne være et meget uforståeligt valg.

(Billum, )

#187

Hvorfor skal ting der fungerer altid ødelægges i ligestillingens navn. Samuelsgården har været et fristed og ikke mindst et stå sted for unge siden dens start og man er aldrig gået på kompromis med noget der kom børnenes trivsel til gode. Siden kommune sammenlægningen har Samuelsgården gang på gang stået for skud fordi vores børn ikke må have det bedre end andres........
Igen tankevækkende og meget bekymrende hvor politikerne vælger at ligger deres kræfter.

(Oksbøl, )

#191

Jeg netop er flyttet tilbage til min fødeby, Oksbøl. Her bygger vi vores hus, fordi vores nyfødte søn skal vokse op med de samme gode tilbud og muligheder, som jeg havde. Samuelsgården er en meget vigtig del af Oksbøls tiltrækningskraft ift. børnefamilier - og jeg fortæller alle der gider at høre på det, hvor god en fritidsordning vi har i her.

(Oksbøl, )

#192

Jeg skriver under fordi jeg selv har brugt mange år på samuelsgården, både som barn og som ung, og jeg synes det er et fantastisk sted.

(6840 Oksbøl , )

#193

Samuelsgården har betydet rigtig meget for min opvækst, og givet mig nogle muligheder man ikke kan få andre steder. Min kæreste og jeg vil gerne flytte til Oksbøl med vores barn og kommende børn, netop pga samuelsgården og de muligheder man kan få som.barn i Oksbøl, med det sted.

(Esbjerg, )

#195

Jeg synes ikke det er rimeligt at Varde kommune altid går efter laveste fællesnævner, når der skal uddeles ressourcer til børn og unge. Samuelsgården er noget helt særligt, som er sparet væk i alle andre afkroge af kommunen. Behold værdien og kvaliteten for de børn og unge der er så heldige at bo i Oksbøl og har mulighed for at benytte dette fantastiske tilbud. Istedet for at lukke den, vil vi gerne have en fillial i alle kommunens byer!

(Varde, )