Servicehunde skal have adgang på Teologi KU

Servicehunde (herunder førerhunde til blinde) bør få adgang til at være på Teologi på Københavns Universitet, så de kan støtte handicappede i at tage uddannelse.

De er tilladt på de fleste andre at KUs fakulteter samt Teologi på Århus Universitet. Nu må det være Teologi på KUs tur!

Her henviser jeg til Loven om forskelsbehandling pga handicap § 5. "Ingen må udsætte en anden person for direkte eller indirekte forskelsbehandling på grund af dennes handicap.

Stk. 2. Der foreligger direkte forskelsbehandling, når en person på grund af dennes handicap behandles ringere, end en anden person bliver, er blevet eller ville blive behandlet i en tilsvarende situation."

Det er tydeligvis forskelsbehandling, når en person med handicap ikke må medbringe deres hjælpemiddel fx en servicehund (ligesom det ville være det, hvis man ikke måtte medbringe sin kørestol!)

Derfor ønsker jeg forholdene på fakultetet ændret!

(Er du studerende eller professor på teologi, så sæt venligst din ku-mail i kommentarfeltet, så Fakultetet kan se, hvor mange af os der er!)

IMG_20230210_160946.jpgIMG_20230210_160912.jpg

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Signe Veggerby tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...