ūüéĄūüéĄ Send Pyrus Alletiders Julemand!!!ūüéĄūüéĄ

Tv2 har i år valgt at sende Pyrus alletiders julemand , dette kom de ud med i Juni 2022. 

Fredag d. 25  November 2022 kommer tv2 ud med en meddelse om at man vælger at tage pyrus alletiders julemand af som julekalender i år. Dette sker 1 uge før 1 december 2022.  

Tv2 begrundelse er simpelthen at de føler den er for stødende og for krænkende overfor de sorte hudfarvede mennesker. De henviser til to specielle scener den ene er i sangen " giv mig slik " som pyrus synger da han opdager at julemanden " Bertramsen " har hængt en julesok op fyldt med slik. Her mener tv2 at det da man har klædt børn ud som flødeboller og malet dem sorte i hovedet er stødende overfor sorte mennesker at man mener det er " Black faceing " den anden scene er hvor Gyldengrød læser historien " Den store Bastian " den store bastian mener tv2 er mobning og racisme overfor  børne mobning og de sorte mennesker.  Historien Den store Bastian Handler om mobning af en dreng fordi hans hud er sort, her advare Bastian de drenge der mobber den sorte dreng og beder dem stoppe ellers får det konsekvenser og ris til egen røv. 

Disse 2 scener mener tv2 er meget stødende og krænkende,  problemet er at Tv2 ikke har fået klager over disse scener det er noget tv2 selv har besluttet og taget klagerne på forskud altså selv startet denne kraftige voldsomme debat og klager. 

pyrus allertiders julemand er på ingen måde stødende eller krænkende,  den er lærig og den fortæller omkring hvordan man er kommet frem til hvad er en julemand som vi kender ham i dag. 

Men det er tydeligvis ikke noget tv2 kan forstå , de mener og holder fast i deres holdning omkring disse scener. 

Men det er åbenbart forbudt at klæde sig ud som en flødebolle , en flødebolle som er en spiselige lækker sag som indeholder sødme og kærlighed og mørk chokolade derfor de mørke ansigter i julekalenderen , de mørke ansigter hentyder til det er chokolade de er smurt med og ikke "blackfaceing " 

Jeg syntes derfor vi skal stå sammen og få indsamlet så mange underskrifter vi kan, så vi kan få vores alle sammen elskede pyrus tilbage og ikke nedgøre pyrus mere, pyrus er en kultur der har levet i 28 år uden denne form for stødende aktivitet fra TV2 . 

Mener du det samme, og har du noget ekstra at tilføje så skriv under og skriv en kommentar. 

jeg sender alle underskrifter , kommentar til vores Statsminister Mette Frederiksen , TV2 , kultur ministeriet , aftenshowet , go aften live , ekstra Bladet , BT og se&hør . 

dette skal ud til så mange som muligt så vi kan få pyrus tilbage. 

Befri pyrus , bevar pyrus 

Bevar vores kultur 

Bevar vores frihed og ytring 

Flødebolle er = flødeskum , sukker , chokolade og vaffel. 

 


inbound1080720404713781697.jpg

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Pyrusfan94 vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til f√łlgende form√•l:
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...