Sammen imod regeringens diskriminerende ghettoudspil

Med min underskrift melder jeg mig ind i kampen for, at regeringen dropper sit diskriminerende, frihedsberøvende og stigmatiserende ghettoudspil.

Jeg mener, at mennesker skal behandles lige for loven uanset etnicitet, religion, bopæl, social baggrund m.m. 

Regeringens forestilling om, at man kan løse forskellige sociale udfordringer (arbejdsløshed, kriminalitet, etc.) i én samlet pakke, der er baseret på straf, er uambitiøs og kontraproduktiv. 

Sociale problemer hverken kan eller bør løses ved straf. I stedet er det nødvendigt med flere ressourcer og en større social indsats, der inddrager og går i dialog med de mennesker, det handler om.


Linnea Biermann på vegne af kampagnen GHETTOGETHER - sammen imod ghettoudspillet    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Linnea Biermann på vegne af kampagnen GHETTOGETHER - sammen imod ghettoudspillet tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook