Regeringen har besluttet at patienter med muskelsvind, ikke skal tilbydes ny epokegørende behandling

Det er ikke fair at, regeringen nægter en gruppe patienter med muskelsvind (SMA) ny afgørende behandling, som markant vil øge livskvaliteten. Regeringens begrundelse er at, det er for dyrt og de ifølge medicinrådets mulige forbedringer er af ringe værdi. Medicinrådet ignorerer anbefalinger fra lægerne, som behandler SMA patienterne. Medicinrådet oplyser at prisen er kr. 65 millioner om året, det er umådelig svært at forstå at Danmark ikke har råd, når Danmark har råd til at behandle udenlandske gæster, for kr. 428 millioner om året, der ikke opkræves, selvom det er berettiget.

SMA patienter fortjener muligheden for ny epokegørende behandling, underskriver opfordre regeringen til at, revurderer deres beslutning.

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Vivi Gilsager tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...