Reel Covid-19 kompensation til små atypiske virksomheder

Mange atypiske små og mellemstore virksomheder bliver pålagt at tilbagebetale Covid-19 kompensation for tabt omsætning i de perioder, hvor servering og udskænkning har været forbudt under pandemien.

Vores ramme er 45m2 butik, cafe'delen har plads til 10 gæster inde og 20 gæster ude.  

Vores virksomhed er både butik, galleri og cafe'.  Cafe'delen har været lukket ned i perioder, og den del af omsætningen har vi tabt.  Vi har vækstet på alle andre parametre, med hårdt arbejde og nogle investeringer i nye salgsemner.  For at få kompensation for nedlukningen, skulle Cafe' aktiviteten være udskilt som et særskilt P-nummer, en teknikalitet man skal have ansat en erhvervsjurist for at regne ud. Som Iværksætterselskab med en startkapital på 150.000, ligger det uden for vores økonomiske formåen.

Vi mener ikke, at politikerne er klar over, at nogle virksomheder er kommet i klemme.

Det vil vi gerne gøre opmærksom på.  Vi mener at virksomheder, som på anden vis kan dokumentere et omsætningstab overfor Erhvervsstyrelsen, skal have kompensationen på lige fod med de virksomheder som har ressourser til at opbygge en organisation med specialiseret rådgivning.

Hjælp os med at gøre politikerne opmærksomme på dette. For nogle virksomheders vedkommende kan det være afgørende for deres overlevelse.

Del gerne budskabet.

 


Alexandra Morgana Hansen, Piccoli Aps CVR 38319881, www.piccoli.dk    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Alexandra Morgana Hansen, Piccoli Aps CVR 38319881, www.piccoli.dk tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...