Red linje 150S nord for Gl. Holte

Fælles indsats for at redde linje 150S nord for Gl. Holte  

Pendlere nord for Gl. Holte risikerer at miste buslinje 150S; en vigtig forbindelse mellem Nordsjælland og København med 4,8 mio. passagerer årligt.   Som en konsekvens af Region Hovedstadens investering i Letbanen mellem Lyngby og Ishøj, står regionen nu overfor at skulle gennemføre besparelser på den regionale bus -og togdrift.  I regionens forretningsudvalg skal der tirsdag den 6. marts tage stilling til en række spareforslag, som indebærer serviceforringelser på busdriften i Nordsjælland, herunder linje 150S.     Konservative i Fredensborg, Rudersdal og Hørsholm ønsker, at Region Hovedstaden forkaster alle forslag om besparelser på linje 150S og effektiviserer der hvor letbanen får en naturlig positiv effekt, nemlig mellem Lyngby og Ishøj.  

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Kristin Arendt tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...