Protest mod forværring af publicservice i DSB stationer

 Jeg synes at vi ikke skal finde os i, at DSB har besluttet at lukke kiosken på Birkerød station fordi den ifølge DSB ikke er rentabel. Kiosken har en vigtig funktion, især nu, når DSB har sløjfet alle læskure på perronen efter den sidste stationsrenovering. Det offentlige transportsystem skal ikke nødvendigvis være en overskudsforretning. Vi kan ikke undvære det og alternativet er at vi kører i bilen og belaster klimaet. Nu er det nok! 

 Underskrifindsamlingen er også en bredere protest mod at den nuværende regering svækker den offentlige sektor og publicservicen i Danmark. Det gælder for offentlig transport. postvæsenet. Danmarks radio. Vi starter med stationerne.

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Luc de Visme tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook