FORVILDEDE, HERRELØSE KATTE i/omkring Vejle HAR BRUG FOR DIN STEMME

FORVILDEDE, HERRELØSE KATTE i/omkring Vejle HAR BRUG FOR DIN STEMME  

Vildtlevende katte og killinger i det gamle Vejle Amt har brug for hjælp! De får ingen hjælp, fordi Vejle kommune har fravalgt aftale med Kattens Værn. 40 kommuner i Danmark har allerede en aftale med Kattens Værn – og deres resultater står i skærende kontrast til den statistik som Dyrenes Beskyttelse har kunne dokumentere september 2017 overfor både Vejle og Horsens kommuner.

Vi, ansvarlige borgere, kræver at Vejle kommune tager ansvar, for INGEN uanset post eller præferencer kan undsige sig Dyreværnsloven – så der er kun en løsning: kontrakt med Kattens Værn.

Ingen vil stiltiende fortsat se på, at herreløse, dumpede, forvildede katte overlades til uvis skæbne, hvor de dør langsomt af sult og sygdomme – OG smitter ejerkatte. Samtlige af disse herreløse katte er tidligere familie- eller ejerkatte/efterkommere af disse, der er smidt af i naturen af uansvarlige og kyniske mennesker.  

VKLprofilfoto2.jpgcat-334621_original.jpg

Hjælp kattene i Vejle kommune med din underskrift.

 

Med venlig hilsen  

Projekt_KatteLøsninger_Vejle


Projekt_KatteLøsninger_Vejle    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling


ELLER

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort på vores side. Forfatteren af indsamlingen vil dog kunne se alle informationerne, som du har oplyst på denne formular.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.
Facebook