Politikere SKAL i samfundspraktik.

I dagens Danmark er det muligt for politikere at basere deres handlinger og syn, på egne subjektive meninger og overbevisninger. Der intet har med virkeligheden at gøre og hvor politikeren ingen reel eller praktisk erfaring har med området der tages stilling til.

Mange gange bliver beslutninger og love vedtaget, uden dem der tager de beslutninger, har kendskab til den reelle og praktiske virkelighed, for de tusindvis af menneskers liv, arbejdsliv og daglidag de påvirker med deres beslutninger.

her menes bla. andet beslutninger der påvirker sundhedsvæsenet, børn og unge området, folkeskolen og beskæftigelses området.

Jørn Neergaard vores beskæftigelses minister. Har feks aldrig mødt en kontanthjælpsmodtager der bliver ramt af det nye loft. Som han har Været med til at indføre. Hvor nogen enlige syge forældrer mister op til 4000 kr i deres ydelse.

http://www.avisen.dk/neergaard-har-aldrig-moedt-en-kontanthjaelpsmodtager_410496.aspx.

Det vil sige han reelt set og rent praktisk ikke aner, hvordan den lov vil virke eller hvordan den påvirker dem der er ramt. Regeringen har først efter indførelse af loftet sat en undersøgelse igang, om hvad der får folk i arbejde og om de økonomiske sanktioner virker.

https://www.information.dk/indland/2016/10/folketinget-finde-faar-folk-tage-arbejde.

Dette er bare et enkelt område, men det foregår overalt i den offentlige og private sektor når love og reformer vedtages.

Bare spørg sygeplersken eller folkeskolelæren.

Det er ikke altid at teorier der ser fine ud på papiret virker i praksis. det er nemlig svært at regne den mennesklige natur og psyke med ind i et regneark.

For at politikere kan tage reele beslutninger der gavner Danmark og ikke lave lappe løsninger der i sidste ende koster samfundet dyrt. Så er det nødvendigt de har kendsakb til den reelle virkelighed de tager beslutninger omkring. De kunne feks komme 3 måneder i samfundspraktik som pædagog, sygeplejerske, folkeskole lærer, SOSU assistent, håndværker, kontanthjælpsmodtager osv osv.

Det er sund fornuft at have virkelig og praktisk viden. Samt erfaring indefor det område der skal tages beslutninger for. Det andet svarer lidt til at marketingchefen skal tage den endelige beslutning indenfor produkt udvikling. Det vil sjældent fungere da det ofte er udenfor vedkommendes vidensområde.

Derfor SKAL politikere have personligt kendskab til og personlig erfaring med de områder hvor de tager beslutninger og lovgiver og derfor må den eneste løsning være at sende politikere i samfundspraktik så de kan samle noget praktisk erfaring på de specifikke områder.

Som side gevinst vil det højst sandsynligt også, få ført noget mennesklig forståelse med indover når love vedtages. Da vedtagerne jo derfor har prøvet på egen krop hvad det bla. vil sige at styrte rundt med sygeplersken der hverken har tid til toilet besøg eller frokost.

 

 

 

 

 

 

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Nadia Overgård tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook