østergaardsgrunden

 

Støt op om en naturpark i Hjortshøj!

Vi er en gruppe mennesker i Hjortshøj, som sætter stor pris på det smukke område ved Østergårdsgrunden.

 

Vi ønsker at bevare det som et samlingspunkt i byen til glæde for alle beboere og med mulighed for en offentlig naturlegeplads. Et grønt åndehul.

Det er et stort ønske for os at bevare naturen på stedet, især på grund af de gamle flotte træer, som blodbøgen, valnøddetræerne og kastanietræerne. Det er et unikt område midt i byen, som i generationer har været en del af Hjortshøjs sjæl. Derfor arbejder vi på at bevare området, som en del af byparken.

Området er ejet af kommunen og der er fra Teknisk forvaltning vist interesse for nybyggeri på stedet. Vi har startet et samarbejde med Landsbyforum om at bevare området som en del af Byparken, og her er der også interesse for at bevare områdets natur.

Derfor håber vi, at du vil skrive under og bakke op om naturparken!

På vegne af Østergårdsgruppen,

Elise Markersen

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Elise Markersen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...