Ny lov Jobcenter Danmark.

Jobcenterne skader mere end de gavner.

Flere og flere borgere der er tilknyttet landets jobcentre bliver syge ved at være I systemet typisk inform af stress, depression, angst og nogen får endda diagnoser fordi forløbende er så hårde at et normalt menneske ikke kan holde og tåle presset.

Mit borgerforslag går på følgende.

 

- Alt der hedder jobprøvning afskaffes og der bliver istedet lavet en vurdering fra den afdelingslæge, psykolog, ergoterapeut og ens praktiserendelæge man er tilknyttet. De har til opgave at lave en vurdering af dig. hvor meget du kan klare timemæssigt og videre om du kan varetage et arbejde, flexjob eller om du skal have førtidspension.

 

- Efter vuderingen får man tilknyttet en sagsbehandler som er overvåget af ens læge. Sagsbehandleren får et år til at få en i job. Lykkedes det ikke inden det år. Skal ens læge sammen med en ukendt læge se på din sag igen og vudere den og se om du skal tilkendes førtidspension. Hvis lægerne mener at du godt kan arbejde men det er umuligt at finde et job til dig. Skal du godkendes førtidspension med en regel der hedder at du skal arbejde frivillig et sted i Danmark og arbejdspladsen får dig tilknyttet med den regel at de en gang i mdr. Skal indrapporterer at du møder op og arbejder gratis for dem. Og denne indrapporterer gør at du kan få udbetalt din løn.

Disse regler vil gøre 

At du slipper for nederlag, mange forskellige arbejdsprøvninger, psykisk stress og press, sagsbehandler skift i vilde mængder og økonomisk vil det ikke koste staten. Yderligere vil det også hjælpe vores frivillige organisationer med at få arbejdere.

 

Skriv under hvis du også er træt af de jobcenterer og at SU vil have lavet det om nu.

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Jobcenter tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )