Nemid eller Mitid, lad nu os selv vælge fremtiden digital eller ej

Hej derude

 

alt det Mitid, er noget møg, er den nuværende Regerings beslutning, at vi alle skal have det. Vi kan ikke fravælge det, men så bliver det pr post.

Nemid vil udgå til fordel til statens kan godkende dig om du få det osv.

Jeg vil høre om der er nogen som vil være med på et borgerforslag eller denne underskrift indsamling på, at vi skulle selv have lov til at vælge, hvad der er bedst for os, at vi skal ikke tvinges, vi lever i frit liv om dette, da jeg har sat ekstra bladet indeni sagen, de vil undersøge om, hvorfor man ikke blive ved nemid eller der hvor man føler sig meste trygt ved.

er der nogen som vil være med på et evt borgerforslag omkring MitID:

så skrive en besked til mig.

 

jeg hørt fra nogen banker, kan man fravælge det, men jeg har talt min egen bank, som siger vi kan ikke blive fravalg det, og andre banker vil godt hjælp dem.

De siger så, at det er Regering beslutning af vi skal alle over til MitID, vi er tvunget.

Jeg spørger, hvorfor kan jeg ikke behold nemid, som fungere udmærket? det skulle jeg spørge digitalstyrelse om det.

inden da, talt med jeg Nemid support og spørger dem om det samme som i banken om det kan være rigtig, vi er ikke fravalg mitid.

så siger han, at vi bliver alle tvunget til at have mitid pga Regering og jeg kunne spørge Digitalstyrelse, hvorfor man ikke kan vælge fra.

Idag kl 10.59

Jeg ringede til den her Digitalstyrelse om hvorfor vi ikke kan selv vælge mitid, så siger hun, fordi man kan hacket sig inden på nemid, hvor jeg siger, det kan du vel også ved Mitid, da der er ingen sikkerhed, når det er data. men hun vil ikke svare på, hvorfor man ikke kan fravælge mitid og afbryde samtalende, ved sige, det vil hun ikke tale mere om, hun var virkelig ubehøvlet. bum

Jeg ringer til Ekstra Bladet, for at høre om de ikke kunne undersøge, hvorfor man ikke kan vælge Mitid fra, og om de ikke kan lavet noget om Mitid, det vil de godt, da den jeg talt med var meget enig om, at burde været muligt at vælge mitid fra, da der er mange ældre ikke har adgang til computer osv og nemid fungere fint, der er mange som ikke ønsker skiftet. dertil

hvordan får vi det her stoppet, det skal være slut med at den regering skal bestemmer over vores liv.

nu må det være nok.

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Wendela Hansen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...