Nej til Ring 5 motorvej

VLAK-Regeringen med Trafikminister Ole Birk Olesen, LA, i spidsen har iværksat en forundersøgelse af udbygningen af motorvejsnettet omkring hovedstaden. Den kommende Ring 5 motorvej, der blandt andet indebærer en parallel-motorvej langs Køge Bugt-motorvejen vil ødelægge naturområder og landsby-miljøer, samt føre til markant øget støj-, luft, og partikelforurening.

Beslutningen er reaktionær og i modstrid med Danmarks målsætning om at reducere udledningen af drivhusgasser med 39% i 2030. Trængselsproblemerne i hovedstadsområdet kræver nye og visionære løsninger, som sikrer, at den kollektive trafik bliver et aktivt tilvalg for mange, mange flere pendlere.

Som medunderskriver på denne underskriftsindsamling erklærer du dig enig i, at både forundersøgelsen samt gennemførslen af Ring 5 Syd, Ring 5 Nord, samt alle andre foreslåede alternative ruteføringer, skal droppes helt og holdent.

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Ulrik Mersø tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...