Nej til ny egendomsskat

Jeg synes ikke vi ska betale mere i egendomsskat.. Da os der bor på landet har flere udgifter end dem der bor i byen.. De fleste af os der bor på landet har egen vandboringen som vi betaler drikkevandsafgift for vi står selv for at vedligeholde vandværket.. Men vi betaler det samme som folk i byen.. Vores afledning af spildevand betaler vi det samme for som dem i byen men vi står selv med alle udgifter til vedligeholdelse.. Vi bruger flere penge på at vedligeholde husene vejene til egendom og grunden end dem der bor i byen.. Vi bruger flere penge på transport for at komme rundt da offentlige transportmidler ikke er muligt.. I form af afgifter og moms bidrager folk på landet mere til staten end dem i byen..

Jeg syntes I bør sætte spildevand og drikkevandsafgift på hver enkelt lejlighed.. Og måske hæve afgiften i byen da der bruges flere penge på at vedligeholde kloaksystemerne/vand/varme samt veje.. 

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift John tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...