Nej til Lukning af Børnehaven Engerød

Luk ikke Engerød  

Gribskov Kommune påtænker at lukke Engerød Børnehave i Helsinge.   Det vil berøre 41 børn og deres familier.   Engerød er en institution, der virkelig kan noget særligt. Den kan rumme børn med særlige behov, som ellers risikerer at blive klemt i en større institution, og dette vil berøre den tætte omsorg til børnene.   Som naturcertificeret institution med Høbjerg Hegn som nabo giver den ydermere børnene en hverdag, hvor udelivet i høj grad sætter dagsordenen.   Begge dele har en brandingværdi, der i høj grad kunne trække nye børnefamilier til byen.   Vi håber, at din underskrift vil være med til at gøre en forskel! Derfor - skriv under på, at Gribskov Kommune ikke lukker Engerød Børnehave.

Underskriv denne indsamling


ELLER

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort på vores side. Forfatteren af indsamlingen vil dog kunne se alle informationerne, som du har oplyst på denne formular.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook