Nej til Kattegatforbindelsen

Jeg går ind for at Danmark IKKE bygger en Kattegatforbindelse.

En eventuel Kattegatforbindelse mangler finansiering, er en underskudsforretning, unødvendig, mangler opbakning i befolkningen, vil udlede 6 mio. tons CO₂ som fjerner Danmarks mulighed for at efterleve klimamålene, smadrer naturen i Østjylland og i Vestsjælland ved en trafikal Berlinmur, begrænser mobiliteten, skaber kø dannelser og totalt stop på motorvejen Holbæk-København, skaber et parkeringskaos i København, nedsætter hastigheden for skibe med større fragtpriser, nedsætter saltgennemstrømningen til Østersøen, gør folk syge gennem støj og over 100 dB, forøger prisen på grus, cement stål og transport, understøtter ikke Østjylland og Vestsjælland hvos togene ikke engang stopper, koster 200+ mia. Så skriv under og del glad budskabet om vores kamp, hvor vi hellere vil bevare vores smukke, rolige og næsten urørte natur; bevare det unikke sammenhold og kulturen, der samler regionen; have adgang til fungerende, billig og moderne pendlertog uden CO₂ udledning og til tiden; færger mellem Jylland og Sjælland og som også servicere øerne, især Samsø, og hele året.


Lars Bagge Hommel-Nielsen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Lars Bagge Hommel-Nielsen vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...