Nej til højhusbyggeri/etagebyggeri i villakvartererne - Nej til B-stykkerne i lokalplanen - 2670 Greve

Vi ønsker ikke høje boligblokke på flere etager i vores villakvarterer!

De seneste år har villakvartererne på begge sider af Strandvejen i Greve Kommune oplevet, at der skyder etagebyggerier op, når villagrunde ud til Strandvejen bliver solgt. Grundene bliver opkøbt af spekulanter, som herefter opfører store etagebyggerier. Byggerierne bliver godkendt uden nabohøring, selvom disse byggerier har store konsekvenser ikke blot for naboerne, men for hele området, som ændrer karakter fra attraktivt strandvejsområde til karakterløst forstadsbyggeri. Det får yderligere boligpriserne til at falde i hele området. Naboerne til byggerierne kan ikke længere færdes ugenert i deres villaer og haver på grund af indblik fra byggerierne. Byggerierne skygger for solen og efterlader de lavere villaer med mange færre solskinstimer. Det giver også store trafikale udfordringer, da villavejene er anlagt til meget mindre færdsel.

Giv din stemme til kende og lad os sammen gøre politikerne opmærksomme på, at vi ikke vil acceptere dette. Det er B-stykkerne i lokalplanen, der er den direkte årsag til disse byggerier.

Vi ønsker ikke høje boligblokke i villakvartererne.

Vi ønsker at ”B” stykkerne i lokalplanerne fjernet øjeblikkeligt.

Tak for din stemme. Find lokalplanerne her:  https://greve.viewer.dkplan.niras.dk/plan/13#/  

Billede1_logo1.png


Lisa Hviid Østergaard på vegne af Grundejerforeningen Greve Strand    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Lisa Hviid Østergaard på vegne af Grundejerforeningen Greve Strand tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...