Nej til feriecenter - Ja til nyt strandhotel ved Vejers Strand

Formålet med denne underskriftsindsamling er at få politikerne i Varde Kommune til at droppe det aktuelle idéoplæg til et feriecenterbyggeri ved Vejers Strand til fordel for et nyt strandhotelprojekt, der indpasses nænsomt i naturen og drives som hotel.

Vejers_visualisering1.jpg
Billedet/visualiseringen stammer fra projektansøgningen. Klitterne til venstre er kunstige. Højden af de to bygninger i baggrunden ser lavere ud end den vil være i virkeligheden, da den delvist er baseret på Google Street View.

Vi ønsker ikke at få et uambitiøst og arkitektonisk idéforladt feriecenter bestående af to høje kasseformede hovedbygninger og 20 overdimensionerede udlejningssommerhuse på en af Danmarks absolut bedst beliggende adresser. Vi ønsker et visionært og bæredygtigt strandhotel, der lever op til Varde Kommunes turismestrategi 2022-2028: ”Fra mere turisme - til bedre turisme”, som passer ind i Vejers’ DNA, og som kan danne ramme om en unik og differentieret ferieform. Et nyt strandhotel skal indplaceres nænsomt i naturen og ikke bag kunstige klitter, ligesom den eksisterende lokalplan og klit- og strandfredningen skal respekteres. Vi har brug for et strandhotel, der binder badebyen og stranden sammen, og ikke et projekt, der splitter og blokerer al udsyn i begge retninger og udløser kaotiske trafik- og parkeringsforhold i byen.

 

Hvis du også siger nej tak til et alt for stort og idéforladt feriecenter og ja tak til et smukt, visionært og velintegreret strandhotel på en af Danmarks bedst beliggende adresser, så giv os din underskrift.

Underskrifterne vil blive afleveret til Varde Byråd.

 

 


Bodil Sommer, Kjeld Thomsen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Bodil Sommer, Kjeld Thomsen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLERBetalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...