NEJ TAK TIL STØJ OG STØV...

Skærmbillede_2020-09-27_kl._21_.12_.16_.png

Hundested havn ønsker at flytte sten og grusværket tættere på boligområdet.

 

Hundested havn og A Henriksen shipping a/s har fået påbud om at stoppe flisning i område A, derfor søger de omdispensation tilfortsat flisning - indtil 01/05.21 - med alle de gener det med føre.

Efterfølgende påtænkes en flytning af det Sten- & Grusværk m/forarbejdning, der er hjemmehørende iområde E - til netop område A - hvor flisningen ophøre den 01/05.21.

Hvad er at fortrække - Pest eller Kolera!

Derfor vil vi i nærområdet til lokalplan 64, område A kraftigt præcisere overfor Halsnæs Kommune; at vi er naboer til et Søtransportcenter og er naturligvis inforstået med de evt. gener dette måtte medføre.

Vi må derfor tage stærkt afstand fra, at være/blive naboer til stærkt forurenede og støjende aktiviteter, der ikke er lovhjemmel til et Søtransportcenter - og på ingen måde foreskrives i Lokanplan 64, område A.

Vi er mange der bor og/eller har erhvervet vores ejendomme i den tro, at Lokalplan 64 var gældende for området, derfor er vi naturligvis lige så mange der ønsker forbud'et mod flisning bevaret, samt den påtænkte flytning af Sten- og Grusværket stoppet, idet vi "kun" har et ønske;

at indholdet i Lokalplan 64 bliver respekteret af alle parter.

 

Der er høringssvar senest den 8 Oktober så gå ind på link herunder og skriv din mening.

https://halsnaes.dk/politik/hoeringer-og-tilladelser/hoeringer/hoering-ansoegning-om-dispensation-til-flisning-hundested-havn-sydhavnen

Men HUSK også at skrive underskriftindsamlingen under TAK...

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Helle tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...