NEJ TAK til solcellepark i Ore/Ejlskov.

Denne underskriftsindsamling er lavet for at samle indbyggere i Ore og omegn (Mejlskov, Grydhøj, Skåstrup, Skovby og Ejlskov), der er imod placeringen af 95 hektar solcellepark i vores naturskønne landskab.  

Vi har brug for din underskrift for at gøre Nordfyns Kommunalbestyrelse opmærksom på vor modstand og undgå at værdifuld natur går tabt.  

Dette er ikke en underskrift mod solcelleenergi eller grøn omstilling, men udelukkende mod placeringen af enorme solcelleanlæg midt i åbne kulturlandskab.  

Der findes bedre egnede alternativer som store tagflader, industriområder eller langs motorveje.

Vi håber på kommunalbestyrelsens opbakning, og håber de vil vise at solcelleparker godt kan placeres andre steder end i naturen og på beskostning af denne.

Vi små lokalområder kæmper i forvejen med at fastholde og tiltrække indbyggere, naturen og de skønne omgivelser er noget af det der gør området tiltrækkende, derfor er vores bøn; Lad ikke vores område blive et industriområde.  

Tak for din underskrift!

 

IMG_1756.jpg

 


Bevar det åbne land og naturen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Bevar det åbne land og naturen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...