NEJ TAK til solcellepark i Filskov

16522939770407599241568667962309.jpgVi har hørt at de nye ejere af Hjortlund Gård, som er bosiddende i København SV og Rungsted Kyst har planer om at opføre en solcellepark på 300 ha helt op til Filskov by og på en stor del af nærmeste omegn.

Vi frygter, at det vil betyde værdiforringelse af vores ejendomme både i og udenfor Filskov. Det vil også få betydning for Filskovs mulighed for at vokse. Hvor kan nye boliger opføres, hvid der er solceller overalt? 

Mange vælger at bo i en mindre by for at være tæt på naturen, men den forsvinder, når området ændrer karakter fra landlig idyl til industriområde så langt øjets rækker.

Kan det være rigtigt

 - at vi i Filskov skal betale prisen for den grønne omstilling ved nedgang i huspriser og sandsynligvis sværere vilkår for salg af huse og dårligere byudvikling?

- at landbrugsjord ikke skal bruges til fødevarer?

- at lokale arbejdspladser forsvinder når millioner af kroner sendes til København og den nordsjællandske kyst?

Billund kommune skal beslutte hvor solcelleparker og vindmøller skal placeres.

Vær med til at påvirke kommunens beslutning ved at sige nej til kæmpe solcellepark i Filskov ved at underskrive denne erklæring 


Klausholmsvej 4, 5 og 6    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Klausholmsvej 4, 5 og 6 vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...