NEJ - det grønne område i Nørreport må ikke ødelægges

afstemning_billede.jpgAabenraas politikere vil ikke forholde sig til muligheden for at bevare det nu så fine grønne åndehul, som Aabenraa har et meget stort behov for. En oase, som retfærdigvis nok kun få havde forudset ville opstå, dengang man besluttede at fjerne det tidligere hotel og supermarked mm. 

Byrådet/kommunen har, trods et afholdt borgermøde, heller ikke fortalt borgerne, om de har forholdt sig til mulige alternativer og beregninger, som en hel- eller delvis bevarelse af området vil betyde - økonomisk og indbyggermæssigt, på kort og langt sigt.

Stemningen blandt den del af befolkningen, der har ytret sig, er klar....                                 Området skal ikke ødelægges af et byggeri.

Vi er derfør nødt til at tydeliggøre over for politikerne, at de nu SKAL tage en "time-out", lytte og gå ind i debatten.

De SKAL fremlægge klare beviser for, at det ikke kan være anderledes.

De SKAL NU dokumentere, at de har undersøgt mulighederne for en hel- eller delvis bevarelse af det nu opståede grønne åndehul. 

De SKAL også dokumentere, at der ikke er andre bynære arealer, der alternativt kan anvendes til så forholdsvis dominerende byggerier, som byrådets fire skitser helt klart er udtryk for. Arealer og områder, hvor så voldsomme byggerier ikke vil ødelægge det købstadsmiljø, som Aabenraa lever højt på og som vil blive ødelagt af et voldsomt byggeri.

Aabenraa har fået et helt nyt ansigt - en helt ny og smuk indgang til hele handelsmiljøet og bymidten. Det må ikke ødelægges!

DERFOR: - Brug din demokratiske ret og skriv under på her, at

JEG SIGER NEJ TIL AT FJERNE NØRREPORTS GRØNNE ÅNDEHUL

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift PC Jørgensen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...