Bilidtgrundens naboer siger "NEJ TIL STORE KASSER"


Bi-lidt grunden fortjener et smukt og stiligt byggeri eller andet, der forskønner og giver dejligt miljø. Vi er imod et mastodontisk og kubistisk byggeri i 3 afdelinger med 22 boliger, med hvad dertil hører af indbliksgener, støj, affald, trafikkaos og kæmpestore skyggeeffekter på de omkring liggende ejendomme. Og at man fraviger fra lokalområdets højde og byggeprocent. Frederikssund og Bi-lidtgrunden fortjener nutidigt, smukt, lavt og luftigt design i stil med de omkringliggende huse for bevaring af helhedsindtryk og infrastruktur... Samtidig snyder arkitekttegningerne på "vægten" og har givet den gas med photoshop...Lau1.jpg


Lis Kierstein og Bilidt-Grundens Naboer, Frederikssund    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Lis Kierstein og Bilidt-Grundens Naboer, Frederikssund tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook