Naammaleqaaq.!!

Naalakkersuisut innuttat avaqqullugit aaliangiisarneri unittariaqarpoq!

Naligaluta sullinneqartariaqarpugut napparsimaveqarfiit, meeqqat, meeqqanik sullissisut, inissaaleqisut siulliunneqartariaqarput namminerlu pisariaqartitaat kingulliunneqarlutik. Inuinuku sullinniarlugit Naalakkersuisuusut.

Nunarput aqunneqarnera naammagilerparput! Akitsuutit inuiaat akissakinnerit akunnattumillu isertitallit eqqorneqarput - tamannalu akuerisinnaanngilarput.

Aqutseriuseq allanngornissaa piumasaralugu una atsiortitsinerup siunertarivaa.

 

Naalakkersuisut har endnu engang taget beslutninger uden om befolkningen - det må stoppe!

De bliver nødt til at behandle os som ligeværdige mennesker og sundhedsvæsenet, vores børn, folk der arbejder for børn, hjemløse mf. må kommer i første række i stedet for Naalakkersuisuts egne behov. De er jo Naalakkersuisut for det grønlandske folk.

Vi er træt af den måde som Naalakkersuisut styrer vores land! De nye afgifter rammer familier med lav- og mellemindkomster, og det kan vi ikke acceptere!

Denne underskriftindsamling har til formål at ændre den måde Naalakkersuisut uden inddragelse af befolkningen styrer Grønland på.


Paninnguaq,pipaluk,sara,charlotte    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Paninnguaq,pipaluk,sara,charlotte tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...