"Mistet" Energimærke ifbm. første pulje Energitilskud 2021

Hej,

Ifbm. med første energitilskudspulje, der blev åbnet 7 april 2021, blev ansøgerne pålagt at have et Energimærkning klar.

https://sparenergi.dk/forbruger/boligen/tilskud

Et Energimærke koster fra 4-6.500 kroner, altså en anseelig mængde penge for flere husstande.

De af os der ikke når at få del af Energitilskud puljen og ikke skal bruge energimærket til salg eller lignende, må blot se denne investering gå tabt.

Jeg håber med denne underskriftsindsamling at gøre vores klima-, energi- og forsyningsministerium bevidste om konsekvens, og hvor mange borgere der mister penge her, måske for at der kan komme en sideløbende kompensation og/eller der kan forhindres lignende udfordringer fremadrettet.

Det har været et dyrt lotteri for mange af os.

Skriv helst kun under, hvis du er en borger der må se din energimærkning være spildt, fordi du ikke fik del i energitilskudspuljen udsted i april 2021.


Stefan Fuglsang Mortensen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Stefan Fuglsang Mortensen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...