Mere sikkerhed på Aalborg havnefront med lydinstallation

Vi er en gruppe musikstuderende fra Aalborg Universitet, der arbejder med et projekt, der skal sørge for mere sikkerhed på Aalborg havnefront gennem en lydinstallation. 

Denne aktiveres af sensorer når man kommer for tæt på kanten. 

Sonic Safeguard afhjælper drukneulykker før de sker ved havnefronten i Aalborg. Sonic Safeguard skaber værdi for den enkelte borger og samfundet ved at forhindre tragedier og spare samfundet for et stort tab af penge uden at forringe bymiljøets æstetik.I dag findes der termiske kameraer på havnefronten, som først slår alarm, efter ulykken er sket. Det vil vi med Sonic Safeguard forhindre, da vores system advarer før ulykken sker. Beregninger fra De Økonomiske Råd viser, at samfundet taber omkring 30 millioner kroner for hver drukneulykke i 2020. Det samlede samfundsøkonomiske tab ved drukneulykker i 2020 var 2,1 milliarder kroner.

“Alert Today, Alive Tomorrow”

 

*Underskrift indsamlingen anvendes til pitch til Aalborg kommune


Melissa Parris, Nikolaj Rønholm og Manassie Tophøj    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Melissa Parris, Nikolaj Rønholm og Manassie Tophøj tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...