Lad familien Soleibi blive i Danmark

Min gamle klassekammerat samt hans familie er blevet ofre for den danske regerings sadistiske og inhumane udlændingepolitik. Pr. d. 18 juli skal AbdulKarim samt sin familie forlade Danmark og rejse "hjem" til det stadigvæk krigsramte Damaskus, Syrien. AbdulKarim Soleibi er et integreret, velfungerende individ i det danske samfund. Pr. den 21. juni afsluttede han en dansk HF-eksamen med exceptionelle karakterer.

Socialt fungerer AbdulKarim som enhver anden dansk dreng; han deltager i sociale arrangementer, har et bredt, dansk netværk samt arbejder to forskellige jobs og betaler skat, som alle andre danskere gør.

AbdulKarim har boet i Danmark i seks år sammen med sin familie bestående af en far, en mor og fire søskende. Mohammad Soleibi (far) arbejder til dagligt som taxachauffør, og Lama Bakkour (mor) er ved at uddanne sig som ingeniør igennem Aalborg Universitet. Hvis det ikke er fundamentet for en sund, dansk integrering, ved jeg ikke, hvad er. 

Jeg opretter denne underskriftindsamling, da det under ingen omstændigheder er humant eller etisk korrekt, at "hjemsende" en så velfungerende, hjertevarm og ikke mindst DANSK af hjertet familie. "Hjemsendt" er i anførselstegn, da Danmark er familien Soleibis hjem. Det er fuldstændig uhørt at anmode om at hjemsende en familie til Damaskus, der stadigvæk er krigsramt. Vi nægter at se passivt til, at vores regering hjemsender uskyldige, lovlydige og integrerede borgere/familier, på bekostning af deres liv. 

0142B591-27C8-48A0-ADA1-22E72F2E5769.pngFD59FDA5-A028-484E-B5CE-79254F2C924B.png5167F107-E151-45E8-9475-D0C7A19A78E1.png

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Mie Dahl Rasmussen vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...