Lad efterskoleeleverne komme tilbage på skolerne NU!

På pressemødet d. 6/4-2020 ang. genåbning af Danmark, meldte regeringen ud, at landets efterskoleelever skulle forblive hjemme til og med tidligst den 10. maj 2020. Pasningstilbud og skoleelever fra 0.-5- klasse skal genåbnes fra d. 15. april.

De mindste børn, skal tilbage til hverdagen, som mulige store smittespredere i vores samfund. De skal altså, sammen med deres forældre, pædagoger og lærere være ‘testpersonerne’ for Danmarks genåbning. Det mener jeg er en helt forkert prioritering.

Hjælp mig!!!

Med din underskrift, sætter vi sammen fokus på at politikkerne tillader landets 30.000 efterskoleelever at vende tilbage til deres skole og få de sidste værdifulde dage og uger af deres livs ophold.

Skriv under nu - det haster…

 


Michael Meinhard Lauritsen - på vegne af Markus Meinhard Wirring    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Michael Meinhard Lauritsen - på vegne af Markus Meinhard Wirring tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook