Krydset Rute 26 - Viborgvej/Sabro vej

Kære beboere i Sabro

Som de fleste af Jer ved, arbejder Fællesrådet for Sabro-Fårup på at få ændret krydset, hvor Viborgvej og Sabrovej mødes, så vi kan komme sikkert ud på og ind fra Viborgvej.

Der er igennem de seneste mere end 10 år blevet lavet udstykning efter udstykning – senest Langfreddahl som er næsten færdigbygget, og Langfredparken, som nu er ved at blive bebygget – uden at man har løst de trafikale udfordringer.

I samråd med Fællesrådet, har jeg lavet denne underskriftindsamling, der skal være med til at understøtte, at vi får krydset ændret.

Jeres underskrifter skal være medvirkende til at overbevise Vejdirektoratet og vores politikere om, at der skal gøres noget ved uheldskrydset.

Hver underskrift er vigtig, så skriv under, så vi i fremtiden kan køre trygt ud og ind ad Sabrovej.

Med venlig hilsen

Louise Christensen

Underskriv denne indsamling


ELLER

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort på vores side. Forfatteren af indsamlingen vil dog kunne se alle informationerne, som du har oplyst på denne formular.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.
Facebook